Fogszabályzó szemöveggel. Tudnátok szépségtippeket adni?
Figyelt kérdés
Két hét múlva felkerül a fogszabim és megjön a szemüvegem is. Akik esetleg hasonló cipőben járnak, mivel kompenzálják ezt a helyezetet? Tudom, hogy nem ez a döntő, hogy valaki szabis-e, szemüveges-e, de én alapból nem érzem jól magam a bőrömben. Szeretnék csinos lenni, tehát öltözködésileg nőiesebb ruhákat fogok vásárolni. Viszont az arcomat nem szeretem. Ki mit szokott csinálni az arcbőre szépségéért? Illetve szemöldök... A szedetésen kívül (nekem elég sötét szemöldököm van, és hosszú, tehát nem kell festetni) hogy lehet beállítani, hogy szépen álljon, és ne össze-vissza? Igazából bármilyen szépségtippet, ami nektek bevált szívesen fogadok, illetve sminktippeket. Nagyon hálás lennék!2016. júl. 20. 21:18
1/6 anonim válasza:
Nem leszel attól csúnya ha szemüveges leszel és fogszabályzód van. Vannak akik szemüveggel sokkal szebben mutatnak:) A szemöldöködre azt javaslom, ha egy irányba szeretnéd hogy álljanak a szálak, hogy szemöldök ceruza végen levő kis fésűt (vagy üres, tiszta szempillaspirálos spirált) befújsz hajlakkal es azzal olyan irányba fésülöd a szemöldököd amilyen irányba akarod és így normálisan áll és nem össze vissza. És szemüveggel ugye nagyobb szemeid lesznek és ha szempillaspirált is hasznalsz mellé, az nagyon szépen tud mutatni. Emellett ha csinosan akarsz öltözni, hasznalj fülbevalót és nyakláncot. Hidd el nagyon földobják az embernek még a legunalmasabb gönceit is. Főleg egybe:)
2/6 anonim válasza:
A legeslegfontosabb egy ápolt arcbőr. A szemöldöködet szemöldökzselével a helyén tarthatod, ezen felül pedig fontos, hogy ne legyen száraz, pattanásos a bőröd, használj hidratálókat, arclemosókat (ha teljesen tanácstalan vagy írj rám privátban.
3/6 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb a természetesség!
4/6 anonim válasza:
Szia! Tudom nem pont ez a kérdés de szerintem az sokat dob egy fogszabis lányon ha sokat mosolyog "fogakkal" is persze ha rendesen ápolja a fogait, nem kajás a fogszabija...Egyébként hasonló cipőben járok de eddig senki nem panaszkodott ezért
5/6 anonim válasza:
Amúgy nyugi, nem gáz a fogszabi, nekem most szedték le, de szerintem az csak dobott a külsőmön, a lényeg, hogy viseled magabiztosan, hidd el, nem néz ki sz*rul :) a szemüveg úgyszintén, remélem olyat rendeltél ami jól áll, ha igen akkor hidd el, jól fogsz kinézni :)
6/6 anonim válasza:
igazából csak a szemcsivel lehet valamit kezdeni.
Jó persze van színes fogszabi de az csak vigyorgásnál segíthet.
tehát olyat kellet volna keresni ami illik a szabihoz/arcodhoz.
fogalmam sincs mijen arcod van de itt egy írány mutatás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!