Mi a véleményetek Viszkok Fruzsi Youtube-os csatornájáról?
fruzsit azert kezdtem nezni, mert nagyon megtetszett a haja. de az fura, hogy regebben mindig mondta h nem akarja kivasalni meg nem all jol neki stb.. erre kapott ingyen vmi hajvasalot es azota folyamatosan vasalgatja
:/ a beszede is nagyon fura, de lehet csak azert meg videki. meg nagyon okosnak allitja be magat meg hogy mennyit olvas, hat a konyveibol nekem nem ez jon le. meg valamelyik videojaban mondta is, hogy egyetem utan mar csak a youtubebal akar foglalkozni... na bumm. a stilusa abszolut nem tetszik, nagyon gagyi es izlestelen. a szobaja is teljesen stilustalan. es ezekrol a kinai oldalakrol a leheto legrondabb taskakat rendeli meg mindig. ezeknek a haulos videoinak sincs sok ertelme mar. meg most a versenyen is esdekel, hogy ra szavazzanak, mikor fele olyan tehetseges, mint egyik-masik lany, akik kevesbe ismertek.. komolyan nem tud teret engedni masoknak is? meg a nyeremenyjatekokba is csak azt teszi bele,amit o csakugy kapott valahonnan. azt viszont becsulom moniban, hogy o meg maga veszi meg vagy intezkedik a nyeremenyek felol, nem azt osztja szet, ami csakugy az olebe hullott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!