Ketyefesze kérdése:
Ka a f@x az a Viszkok Fruzsi?
Figyelt kérdés
Szóval miért került bele a köztudatba, miért nem tudom kiirtani a facebook hírvonalamról, miért lájkolják az emberek? Amikor megnézem egy videóját, akkor konkrétan semmiről sem szól. Csak hogy milyen göncöt vett, mit csinál. Ez komolyan érdekli az embereket?2015. nov. 28. 17:52
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, de rá se fogok keresni most, mert jó ez nekem így.
2/8 anonim válasza:
Idősebb Viszkok lánya valószínűleg.
Feltéve, ha nem álnév.
3/8 anonim válasza:
Soha nem hallottam még erről a névről.
4/8 anonim válasza:
hát egy ilyen youtube-os csaj,sminkelésről rak fel videókat meg öltözködésről(elég unalmas ízlése van)és néha a napi rutinjáról...rengeteg ilyen youtube-os van világszerte...és nézik is az emberek rendesen
5/8 A kérdező kommentje:
Jó, de miért éppen az ő stílusát követik? Mit tett? Megmentett t fuldokló embert a Balatonban? Feltalált valamit? Vagy miért? Ennyi erővel a hentes lánya is lehetne facebook sztár, az legalább nem ilyen kacsacsőrű. Ez a csaj olyan, mintha az amerikai szesztilalom idejéből szabadult volna.
2015. nov. 29. 09:16
6/8 anonim válasza:
Én most hallom ezt a nevet először.
8/8 anonim válasza:
Így divatcsaj meg úgy sminkes közben meg a (volt) barátja anyjának a hajkeféjét használja.. eltöri a hajkefét, és vissza teszi úgy a polcra hogy csak össze van illesztve hogy ne vegye észre csak ha hozzányúl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!