A Zsófi és a Fruzsi nevet miért keverik gyakran az emberek? Szerintem nem is egy formák
Figyelt kérdés
A napokban megismerkedtem egy emberrel, aki többször Fuzsinak hívott (Zsófia vagyok). Nem ez az első eset erre...
Nem kerítek nagy hátsót neki, csak érdekel...
Miért?
2015. nov. 21. 15:40
1/10 anonim válasza:
Engem nem Frizsuztak még, csak Szilviztek. Tudja a fene.
3/10 anonim válasza:
Hát nekem van több Zsófi ismerősöm, de sose kevertem a Fruzsival. Nem tudom, miért lehet ez.
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a 'zs' betű miatt. Egyébként az ismerősömet is állandóan Fruzsizzák, pedig Zsófi. Érdekes :D
5/10 anonim válasza:
Ismerős! fogalmam sincs miert keverik,ezt en sem ertettem soha,pedig nem is hasonlitottunk azzal a csajjal
6/10 anonim válasza:
én Fruzsi vagyok, és Zsófiztak már le...:D semmi köze a két névnek egymáshoz, nem értem én se :D főleg nálad nem, a Zsófi elég gyakori név, nem értem, hogy lehet keverni mással
7/10 anonim válasza:
Ja tényleg... főleg egy gyakori nevet egy kevésbé gyakorival :) Én is Fruzsi vagyok és minden tanáromnak kezdetben Zsófi voltam. És még nekem kellett megmagyarázni, hogy én FRUZSI vagyok! :D
8/10 anonim válasza:
Az semmi! Stefinek is hívtak. Meg Zsókának, bár az nincs olyan messze.
Gondoltam már arra is, hogy rosszul hallanak, de olyan is csinálta, aki biztos hogy nem.
Nem értem én sem.
9/10 anonim válasza:
egyik Zs , F, I , másikbab F, Sz, i vannak, ezért. Amúgy én Vivien vagyok és gyakran Szilviznek : D
10/10 anonim válasza:
Engem Fruzsinak hívnak barátnőm Zsófi és megszámlálhatatlan sokszor kevertek minket össze. F,Zs,I talán a bűnös de az, hogy évek elteltével is rendszeresen keverjenek az már túlzás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!