Csak szerintem aranyosak a kis emberek 170 cm alatt kortól és nemtől függetlenül?
Figyelt kérdés
én 185 cm vagyok de amikor meglátok kissebb embereket akkor mindig olyan aranyosnak gondolom őket legszívesebben megölelgetném őket meg ilyenek más is van így vele?2015. jún. 28. 17:34
1/10 A kérdező kommentje:
bár lehet meglepődnének ha csak úgy odamennék és megölelgetném őket :D :)
2015. jún. 28. 17:35
2/10 anonim válasza:
Nem. Lehet, hogy fizikailag alacsonyabbak, de emiatt nem kell úgy viszonyulni hozzájuk, mintha gyerekek lennének.
3/10 anonim válasza:
Hát én ezen jót mosolyogtam! :)
5/10 anonim válasza:
Én a 165 centimmel a magas emberekkel vagyok így. :) Meglátok egy nagggyon magas srácot, és úúúúúgy megölelgetném, mert az olyan cuki. Szóval lehet, hogy neked ehhez hasonló. :)
6/10 anonim válasza:
Inkabb akkor ha 130cm-es torpenovesu emberrol beszelunk... En 165cm vagyok,de nem erzem magam torpenek egy 180cm-es emberhez kepest
7/10 anonim válasza:
Egy ölelésnek biztos sokan örülnének :D
Kicsit fura, de kedves vagy nagyon :D
8/10 A kérdező kommentje:
jaj bocsánat nem törpéztem le senkit ha valaki félreértette csak 170 cm-nél kissebb emberekre értettem
5-ös tényleg? de jó :)
7-es köszönöm :)
2015. jún. 28. 18:10
9/10 anonim válasza:
Te ezzel egyedul vagy.:) En is 185 cm szeretnek lenni!!!!!!!!!!
10/10 anonim válasza:
Egyedül vagy vele, mert lehet, hogy cukik elsőre, de ha megismered őket, akkor vagy lejön, hogy kisebbségi komplexusos, ezért egy nagy akarnok, vagy pedig más miatt "fura" az egyénisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!