Ismer valaki lotto nyertest? Csak azert erdekel, mert nem nagyon hiszek benne, szerintem manipulaljak.
Hát én csak olyat ismerek, aki ismer olyat, aki ismer egy nyertest. Vagy valahogy így. Szóval igazából én sem hiszek benne. Olyan embert ismerek akinek pl. ötöse volt a hatoson, de telitalálatost egyet sem.
Viszont kering néhány pletyka arról, hogy a településünkön és a közeli településeken már volt olyan, aki kikapart olyan sorsjegyet, amivel elvitte a főnyereményt.
Itt heti szinten jelennek meg ezek a paranoid, minden mögött csalást és manipulációt látó korlátolt egyének.
Persze, nyilván nem elég a Szerencsejáték Zrt-nek az éves szinten milliárdos nagyságrendű haszon, még akkor a nyerteseket is manipulálják. Hadd ne mondjam, hogy ennek mikéntje milyen gyakorlati problémákat vet fel.
Az meg, hogy nem ismersz személyesen senkit, akiről tudod, hogy ötöse lett a lottón, kis matematikai háttérismeret birtokában egyáltalán nem meglepő.
Csak egy adat: az elmúlt 5 évben huszonketten értek el telitalálatot az ötöslottón. Csak hogy ezt szemléletesen lásd, hogy milyen kevés: Magyarországon 19 megye van, azaz ha térben egyenletesen oszlanának meg a telitalálatosok, akkor az elmúlt 5 év nyertesei közül megyénként 1 főt találnál, esetleg kettőt, aki nyert. 50 év alatt ez megyénként átlagosan 11-12 fő. Azaz a lakosság 0,002%-a. Ebből szerintem érthető, hogy miért nem ismersz senkit.
Ráadásul ha valaki nyer, nem az lesz az első dolga, hogy bemutatkozik neked, és elmondja, mennyit nyert.
Igen ismerek még kb. 12 éve nyertek 5-en 1 milliárdot ebből az 5 emberből 4 ember szépen elverte a nyereményt 1 meg okos volt és mai napig elég szép vagyona van.
Az egyik ember a haverom rokona, gyerekként jókat medencéztünk nála a kertben beépített medencében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!