Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem lett ez a Tibi...

Csak szerintem lett ez a Tibi atya ultragáz az utóbbi pár hónapban?

Figyelt kérdés
Én régen nagyon imádtam, de már tényleg semmi humor nincs az oldalon, csak reklám a fröccskocsmáról, meg igénytelen "viccek"...
2015. márc. 8. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már egy fél éve unalmas a műsora, azóta már nem követem.
2015. márc. 8. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nem valami
2015. márc. 8. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Az utóbbi egy évben egyre inkább süllyed a színvonala. Én már nem is nézem. Igen, újabban csak a reklámok, meg a 5000. hányásos vicc. Semmi újat nem tudnak mutatni.
2015. márc. 8. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy időben szerettem, de kb. 1 éve dislikeoltam az oldalt, mert megváltozott, vicces helyett inkább idegesítőnek találtam a posztokat. :/
2015. márc. 8. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Tipikus eset, ami bizony sok humoristával előfordul: egyszerűen kiégett. Kifogyott az ötletekből, elfogytak a poénok, viszont a követők elvárják, hogy hasonló mennyiségben tegyen közzé bejegyzéseket.
2015. márc. 8. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, jó ideje nagyon gáz. Meg pár hete kikosarazhatta valami csaj is, mert két reklám poszt és hányásos hülyeség között tele van soviniszta baromságokkal is. Így hogy eszembe juttattad, le is iratkozok.
2015. márc. 8. 16:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Király, akkor nem én vagyok az egyetlen...

Meg ezek a Tibi fuckin atya pólók is nagyon elcsépeltek, én is leiratkoztam már

2015. márc. 8. 17:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen,a nőgyűlölő posztok is általánosak már Tibi atya oldalán,és az igénytelen viccek is. De attól még nem olyan rossz.
2015. márc. 8. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled sajnos :/
2015. márc. 8. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!