Csak szerintem lett ez a Tibi atya ultragáz az utóbbi pár hónapban?
Figyelt kérdés
Én régen nagyon imádtam, de már tényleg semmi humor nincs az oldalon, csak reklám a fröccskocsmáról, meg igénytelen "viccek"...2015. márc. 8. 14:29
1/9 anonim válasza:
Szerintem már egy fél éve unalmas a műsora, azóta már nem követem.
3/9 anonim válasza:
Az utóbbi egy évben egyre inkább süllyed a színvonala. Én már nem is nézem. Igen, újabban csak a reklámok, meg a 5000. hányásos vicc. Semmi újat nem tudnak mutatni.
4/9 anonim válasza:
Én egy időben szerettem, de kb. 1 éve dislikeoltam az oldalt, mert megváltozott, vicces helyett inkább idegesítőnek találtam a posztokat. :/
5/9 anonim válasza:
Tipikus eset, ami bizony sok humoristával előfordul: egyszerűen kiégett. Kifogyott az ötletekből, elfogytak a poénok, viszont a követők elvárják, hogy hasonló mennyiségben tegyen közzé bejegyzéseket.
6/9 anonim válasza:
Ja, jó ideje nagyon gáz. Meg pár hete kikosarazhatta valami csaj is, mert két reklám poszt és hányásos hülyeség között tele van soviniszta baromságokkal is. Így hogy eszembe juttattad, le is iratkozok.
7/9 A kérdező kommentje:
Király, akkor nem én vagyok az egyetlen...
Meg ezek a Tibi fuckin atya pólók is nagyon elcsépeltek, én is leiratkoztam már
2015. márc. 8. 17:26
8/9 anonim válasza:
Igen,a nőgyűlölő posztok is általánosak már Tibi atya oldalán,és az igénytelen viccek is. De attól még nem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!