Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Viszkok...

Mi a véleményetek Viszkok Fruzsi Youtube-os csatornájáról?

Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 18:13
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
2016. júl. 6. 18:13
 2/15 anonim ***** válasza:
45%

Én nagyon nagyon szeretem. Sok mindent köszönhetek neki.. :) Régóta követem, és nem tudom megunni a videóit. :)

15/l

2016. júl. 6. 18:22
 3/15 anonim válasza:
62%
Semmi értelme, ingyenélő, tehetségtelen senkiházi.
2016. júl. 6. 18:27
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Az, hogy nem én vagyok a célközönsége.
2016. júl. 6. 18:35
 5/15 manó1235 ***** válasza:
74%
Jó dolgokat csinál, de például most hogy ment vagy még tart is jelenleg (nem tudom) az a sminkes verseny ahol lehet szavazni a beauty-s emberekre. Ott szerintem neki nem is kellett volna indulnia mert ugye messze menően többen ismerik őt, így esélye sincs a többi videósnak "nyerni" vagy a jobb helyezésre. Láttam volt akinek a videóján 3 ezer megtekintés volt a Fruzsién meg 128 ezer szóval ez a nem mindegy.
2016. júl. 6. 18:39
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
Én szeretem a videóit,nekem nagyon szimpatikus lány. :)
2016. júl. 6. 20:10
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
stílustalan, unalmas. a csatornája nem szól semmiről. még csak sminkelni sem tud. a szemöldöke katasztrofálisan ronda. senkit nem érdekel miket kapott ingyen kínai oldalakról
2016. júl. 6. 21:03
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nem tetszik ahogyan beszél. Nem szimpatikus.
2016. júl. 7. 02:21
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Még mindig nem értem, miért csinálnak beauty csatornát olyanok, akik nem tudnak sminkelni. Az a véleményem, hogy nevetséges. Ennek a lánynak már iszonyat régóta blogja meg csatornája van és még mindig nem tud egy normális szemöldököt a fejére rajzolni. Nagyon zavaró. Sajnos a összes magyar "beauty guru"ra igaz, már ha lehet egyáltalán annak nevezni őket. Amennyi ingyen sminket kapnak, igazán megtanulhatnák őket haszálni. Van aki elég hamar feladja ezt a küzdelmet, pl Móni szépségvilága, aki az ingyen kapott cuccait gardróbcserén árulja, és a videói 90%-ában smink nélkül mutatkozik, mert végre rájött, hogy a sminktudása egyenlő egy lázadó 12 éves kislányéval. Persze érthető, hogy ennyi követőjük van, a célközönségük nagy részének még ezt a szintet sem éri el, szóval nekik ez a profi sminkes kategória. Felőlem nézzék, csak azt ne írkálják ide hogy jó a sminkje, mikor a vak is látja hogy úgy néznek ki mint amikor a harmadikos kislány beletúr az anyja 2 éve lejárt avonos sminkcuccaiba.
2016. júl. 7. 15:39
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Nekem semmi problemam nincs azzal hogy nem profi a sminkelesben... vagy nem profi az oltozkodesben.Az sem jelent kulonosebb problemat hogy semmi stilusa nincs.Viszont azt azert hianyolom hogy semmi atuto szemelyisege nincs.Nem fog meg benne semmi,es nem kotnek le a video egyaltalan... alig birtam egy par videoba belenezni.Szerintem nagyon unalmas szemelyisege van,es egyeltalan nem motivalo,semmi fele szemontbol.
2016. júl. 8. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!