Hogyan barnuljak le?
Nagyon fehér a bőröm, egyszerre maximum mennyit napozzak és kb. milyen időtájt?
Strandra érdemes kimenni? Vagy elég ha mondjuk valamilyen parkban félmeztelenül napozik az ember egy pléden?
Egy hét alatt le lehet barnulni?
Istenem a szolárium...
Tölts annyi időt a napon amennyit csak tudsz, nem kell feltétlenül napoznod! Hozzá kell szokjon a bőrödnek a naphoz, hogy le tudj barnulni (ugyanis 1-2 napozás nem nagyon fog látszódni, és csak elkeseredett leszel). Ha már látod a bőrödön hogy szépen barnulni kezd, napozz amennyit csak bírsz!
Igen,egy hét alatt nagyon szépen le tudsz barnulni,de semmiképp nem abban a fos szoláriumban.Hidd el a természetes barnulás(napozás) sokkal egészségesebb,persze nem délután 2-3-kór amikor úgy éget a nap,hogy ki se tudsz menni.Strandra is mehetsz,bár ott nagyon letudsz égni ám,főleg ha ki be mászol a vízből,vizesen jobban fog a nap.
Amit ajánlok,nap mint nap bárhova kifeküdhetsz egy plédre,ahogy mondod,10-től 1-ig,szerintem bőven elég,és nem is égsz le,ilyenkor még nem olyan erős a nap.
Akkor ha mondjuk 10-re kimegyek egy strandra, fekszek a napon 2 órát, és utána hazamegyek, az jó?
És akkor így 1 hét alatt lebarnulok?
Ha tényleg fontos a gyors barnulás, a strand tényleg a legjobb. A víz lehűti a tested, így a nap könnyebben megfog. Én azt szoktam (akár itthon is hidegvizes zuhannyal), hogy lehűtöm a testem a vízzel, aztán kimegyek a vízből napozni, egész addig amíg kellemes, nem kezdi égetni a nap a bőrömet. Ilyenkor vissza,megint újra...
Valamint most (itt nálunk) szeles idő van, ez is kb.olyan hatás mintha a víz hűtene, ilyenkor is könnyebb.
De a legbiztosabb: legyél annyit a napon, amennyit csak tudsz, a kellemes határain belül!!!
Személyfüggő, kinek milyen a bőre.
A legmagadabb faktorszámúakat ajánlják, hogy azok a legjobbak.
Én személy szerint soha semmilyet nem használok, leégni nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!