Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan barnuljak le?

Hogyan barnuljak le?

Figyelt kérdés

Nagyon fehér a bőröm, egyszerre maximum mennyit napozzak és kb. milyen időtájt?

Strandra érdemes kimenni? Vagy elég ha mondjuk valamilyen parkban félmeztelenül napozik az ember egy pléden?

Egy hét alatt le lehet barnulni?

2016. júl. 6. 13:20
 1/10 anonim ***** válasza:
8%
Menj el szoliba. Eloszor 5 perc, aztan fokozatosan emelni, mig vegul lesz olyan szined, amivel mar nem eget le a nap 10 perc alatt.
2016. júl. 6. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Istenem a szolárium...

Tölts annyi időt a napon amennyit csak tudsz, nem kell feltétlenül napoznod! Hozzá kell szokjon a bőrödnek a naphoz, hogy le tudj barnulni (ugyanis 1-2 napozás nem nagyon fog látszódni, és csak elkeseredett leszel). Ha már látod a bőrödön hogy szépen barnulni kezd, napozz amennyit csak bírsz!

2016. júl. 7. 07:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen,egy hét alatt nagyon szépen le tudsz barnulni,de semmiképp nem abban a fos szoláriumban.Hidd el a természetes barnulás(napozás) sokkal egészségesebb,persze nem délután 2-3-kór amikor úgy éget a nap,hogy ki se tudsz menni.Strandra is mehetsz,bár ott nagyon letudsz égni ám,főleg ha ki be mászol a vízből,vizesen jobban fog a nap.

Amit ajánlok,nap mint nap bárhova kifeküdhetsz egy plédre,ahogy mondod,10-től 1-ig,szerintem bőven elég,és nem is égsz le,ilyenkor még nem olyan erős a nap.

2016. júl. 7. 10:37
 4/10 A kérdező kommentje:

Akkor ha mondjuk 10-re kimegyek egy strandra, fekszek a napon 2 órát, és utána hazamegyek, az jó?

És akkor így 1 hét alatt lebarnulok?

2016. júl. 7. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Na jó ezt a 10-től 1-ig nem úgy értem hogy most kifekszel aztán 3 órát ott kussolsz a napon,ezt az időpontot csak azért ajánlottam,mert ilyenkor nem olyan erős a nap.
2016. júl. 7. 10:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Jaja,nyugodtan,nem fog ártani,mondom,ilyenkor gyenge a nap,nem mint délután.
2016. júl. 7. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha délelőtt mész lehet fürödni is,legalább hamarabb lebarnulsz.
2016. júl. 7. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha tényleg fontos a gyors barnulás, a strand tényleg a legjobb. A víz lehűti a tested, így a nap könnyebben megfog. Én azt szoktam (akár itthon is hidegvizes zuhannyal), hogy lehűtöm a testem a vízzel, aztán kimegyek a vízből napozni, egész addig amíg kellemes, nem kezdi égetni a nap a bőrömet. Ilyenkor vissza,megint újra...

Valamint most (itt nálunk) szeles idő van, ez is kb.olyan hatás mintha a víz hűtene, ilyenkor is könnyebb.

De a legbiztosabb: legyél annyit a napon, amennyit csak tudsz, a kellemes határain belül!!!

2016. júl. 7. 11:35
 9/10 A kérdező kommentje:
És milyen napozókrémet használjak amúgy? Hány faktoros kell az ilyen strandos napozásokhoz?
2016. júl. 7. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Személyfüggő, kinek milyen a bőre.

A legmagadabb faktorszámúakat ajánlják, hogy azok a legjobbak.

Én személy szerint soha semmilyet nem használok, leégni nem szoktam.

2016. júl. 7. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!