Hogyan barnuljak?
17éves vagyok mindig napozok de sose fog le a nap,szoliba meg sose voltam.meg nagyon fehér vagyok.szeretnék barnulni.nem ilyen csokifilingre hanem csak egy kicsit. Félek hogy le égnék meg rózsaszín lennék a szoli kb hanyadik alkalomra fogam meg? Meg milyen lenne először? Nagyon nem tudom hogy működik a szoli :s
Meg ha pl nem tetszik a barnaság mennyi idő után nyerem vissza a fehérsegemet?
Én 18 éves fiú vagyok, néha elmegyek szoláriumba is.
Engem már első alkalommal mindig több árnyalatot barnít, a napon sokkal nehezebben barnulok, persze nem lehetetlen. Érzékeny bőrrel is el lehet menni szoliba, csak tényleg nagyon vigyázni kell a fokozatosságra, néha még én is megpörkölöm a bőrömet, főleg csőcserekor. Sokan mondják majd, hogy a fehér bőr is szép. Egyébként igazuk van, de én a barna bőrt is vonzónak találom, nem hiszem hogy egyedül lennék vele.
A szoliknak Európában törvényileg korlátozva van a teljesítménye, nem kell tőlük félni, de a mértékletességet és a fokozatosságot be kell tartanod. Kipróbálhatod az állót és fekvőt is, én a fekvőt sokkal jobban szeretem, pihentető. Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed, írj nyugodtan :)
En nem szeretem ha a napon ugy barnulok, hogy feher csikok lesznek itt ott, ezert szoliba jarok es mindenhol egyenletesen barnulok.
Nem kell felni toluk. Nem te leszel az elso, aki odamegy es most van ott eloszor.
A lanyok akik ott dolgoznak (ha szerencsed van ;) nagyon segitokeszek. Ne felj a bizonytalansagodtol. Menj be nyugodtan es kezd azzal, hogy sose voltal meg es nem tudom mi hogyan. Az ott dolgozokat azert fizetik, hogy segitsenek a kliensnek. Elmagyarazza mit csinalj, hogy kapcsold be, stb. Sot, mikor latja a borod, tanacsot is tud adni, hogy mivel kezd, marmint milyen szintu gep mennyi ido. (ahova en jarok ott tobb gep is van, ujoncokat illetve voroshaju hofeher szeplos embereket mindig az elso szintu agyba tesznek max 5-6 percre.)
Lehetoleg delutan menj es mondjuk penteken, mert ha le is pirulsz, masnap harmadnap lesz ideje a borodnek lenyugodni. Ha pl. hetfo reggel mesz es kicsit megpirulsz a suliban egesz nap magyarazkodhatsz, miert vagy rak, erted?!
Ha szortelenitesz akkor ne kozvetlen a szoli elott tedd, mert irritalhatja a borod. Illetve szoli utan se szortelenits, sot utana legalabb x oraig ne is furodj, de ezt gepe valogatja. Majd a kiscsaj ezt is elmondja, de ha nem, kerdezz ra nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!