Hófehérke megirigyelné a fehérségem. Hogyan barnuljak?
Figyelt kérdés
Nagyon fehér vagyok,és sápadt is. Voltam vérvételen, vérszegény vagyok,úgyhogy már szedek vastablettát,bérescseppet,de ugyanolyan sápadt vagyok. Szoktam pirosítót hazsnálni,de nem merek sokat,mert a legvilágosabb is virít a bőrömön. Szoláriumra nemigazán van minden héten pénzem,meg nem is barnulok le annyira,és káros is. Barnítókrémet pedig inkább csak a testemre tudok használni,az arcomra nem. Valami ötlet?2012. ápr. 26. 13:53
1/5 anonim válasza:
van vmi gép,(azt hiszem barnítógép a neve) ami olyan, hogy festéket vagy nem tudom mit szór a bőrre, és olyan színű leszel, amilyen színt kiválasztasz. de szerintem itt Magyarországon nincs még minden városban, de azért érdeklődj utána, hátha találsz egy olyat a közelbe. :)
2/5 anonim válasza:
MOST OLYAN KIB@SZOTT IRIGY VAGYOK!!!!!!!!!!!!! :@
3/5 A kérdező kommentje:
Igen ismerem,de az is elég drága :) Itt 3000-6000 Ft,és egy hétig tart a szín :S
2012. ápr. 26. 18:55
4/5 anonim válasza:
Bocsánat hogy nem tudok ötletet adni,de engem is érdekelnének a tanácsok. Ugyanolyan vagyok mint te kérdező,én is vérszegény vagyok,szedek vasat,de eddig semmi színem nem lett :( Elkeserítő. Tavaly nyáron napoztam,a két alkarom nagy túlzással barna lett (inkább úgy mondom hogy nem olvadt bele a falba),de a többi részen vörösre égtem.Nem értem. Ez a lefújós dolog a kiwisunba 2000-3000ft azt hiszem,de én nem mertem kipróbálni,mert egy ismerősöm volt,és baromi foltos meg narancssárga lett,ráadásul bankett előtt volt.. Én a szolin gondolkodom,vannak ilyen csokicsöves szolik amik elvileg rövidebb idő alatt,és barnább színt adnak mint a normál szolik,és a leégés szinte lehetetlen,ám én mégis rettegek. Annyira fehér vagyok hogy arra nincs szó,és nem tudom elképzelni hogy egy uv kabinban ne égnék le... Áhh borzasztó :((( Amúgy a bérescseppet dokid mondta,vagy magadtól szeded? Használ valamit?
5/5 A kérdező kommentje:
Azt magamtól szedem,de orvos is mondta,hogy szedjem tovább. Hát annyit használ,hogy már nem annyira karikás a szemem alatt. Én még a szoliban sem barnulok le. Mintha be se feküdtem volna olyan. :S
2012. ápr. 27. 07:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!