Hogyan barnuljak le biztonságosan? Ugyértem ha bekenem magam napkrémmel akkor semmit sem barnulok. De anyit hallani az uv sugárzásról h nem szívesen mennék napozni krém nélkül. Mi lehet a megoldás?
Sehogy, nincs értelme barnulni, mert úgyis kifakulsz, és csak öregebbnek fog kinézni a bőröd..
Fogadd el a bőrszíned, és ápold, hogy selymes és ráncmentes maradjon! Szőrteleníts, radírozz, krémezz, púderezz!
A szép sima, és feszes bőr sokkal szexibb mint a napégette akármilyen is a színe.
Ismertem egy csajt aki kozmetikusnak tanult, és smink nélkül is oylan szép volta bőre mindenhol a kezén az arcán, hogy egész nap csak nyalogattam volna :D:D:D
Nem hiszem, hogy rontotta a szemed, csak a fény miatt utána furcsán látsz. Ugyanolyan, mint mikor sokáig napon vagy.
Nem mindegy milyen naptejjel kened magad. Ha 50 essel kened magad jó hogy nem barnulsz. Napozáshoz 15 és az alatti kellene maximum, és később még kevesebb 6-8-10. A magasabb faktorok akkor jók ha egész nap strandon vagy és nagyon sokat ér a nap, de egy 1-2 órás napozáshoz nagyon sok. Nem kell annyira félni az UV-től csak ne délbe feküdj ki 11 előtt és 3 után is lehet napozni. www.idokep.hu -n tudod figyelni az aktuális UV szintet.
Biztos h romlott a szemem .. homályosabban láttam utáána nagyon sokáig vagy 2 hónapig.. abbahagytam és jobb lett..
köszi a válaszokat 3 után szoktam napozni..további napos időt
Az egyik válaszoló nagyon hülyeségeket ír, aki a természetes bőrszín mellett áll. Ugyanis, akinek hófehér a bőre, annak nagy eséllyel eres is, főleg a lába, ami csúnya. Aztán, le is égnek könnyen, mert nem fognak csadorban járkálni nyáron. Továbbá, a krémezés, púderezés is ugyanúgy ráncosít.
A hófehér bőr csak azon szép, akinek tényleg tökéletes is. Ez meg nagyrészt nem az ápolástól alakul ki, hanem adottság.
Nem utolsó sorban, a pasik nagyobb részének inkább a szép, egészséges barna árnyalatú bőr tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!