Kedves lányok/nők! Szeretnélek titeket meginterjúvolni arról, hogy mi a véleményetek arról, ha a csávónak van egy kis pocakja? Pulcsiban nem látszik, pólóban nehéz észrevenni, de most itt a strandszezon és szó sincs a ruháról! :D
Figyelt kérdés
Amúgy most híztam szűk 20 kilót az elmúlt fél évben, de igazából alig látszik rajtam, nem értem miért. 23 éves, 198 magas vagyok és így ütöm a százat, de nem nevezném magamat kövérkésnek, vékonyabb a testalkatom. Csak a pocak... :D Szóval nagyon mínusz? Esetleg plusz? Kinek mi? Kort is írjatok légyszi!2016. jún. 21. 18:59
11/14 anonim válasza:
Nekem nem jön be, de ilyen miatt nem is mondanék nemet senkinek, ha amúgy minden más klappol. Na meg nem is lehet mindenkinek tökéletes alkata.
12/14 anonim válasza:
Nekem nem jön be, az a tipikus lusta megmozdulni plusz egészségesen étkezni típus, pár év és kövér leszel ha semmit nem teszel ellene. Az már durva lesz, még ha most nem is az.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (negatívakat pozitívakat egyaránt), megnyugtattatok! :) Azért ettől függetlenül odafigyelek a táplálkozásra és/vagy a testmozgásra. Amit nem írtam a súlynövekedésemnek az oka a dohányzásról való teljes leszokásomnak köszönhető (szerintem).
2016. jún. 24. 23:17
14/14 anonim válasza:
Hát annyi, hogy ne legyél se annyira sovány, se annyira husi, hogy sajnáljalak. Akkor nem tudnék hozzád vonzódni. Szerintem a te alkatod jó lehet eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!