Lányok egy 15 éves fiu borotválja/gyantáztassa a honalj szőrét most h jön a strandszezon?
Szia :)
Az a baj hogy a 15 éves kislányok nem is tudnának h*lyébben gondolkodni xd (tisztelet a kivételnek)
De azt vettem észre hogy ennek a korosztálynak az undi díszb*zik jönnek be
Hidd el idősebb korosztálynál már mindenki pont lesz*rja az ilyen apróságokat :) vagy legalábbis nem foglalkoznak vele ennyit
Max a saját pasijával mindenki megbeszéli hogy kinek mi jön be
Én azt mondom hogy egy igazi férfi tegye rendbe magát ott lent =D a többit hagyja
Ahogy érzed :) ha ennyire számít a csajok véleménye akik leírásod alapján nem a visszahúzódó cuki havercsajok kategória hanem inkább a nagyszájúbb, osztály menő csajai kategória akkor borotváld le
Ha borotválod viszonylag hamar visszanő ha mégsem szeretnéd hogy csupasz legyél =D
Remélem nem hatott negatívan az írásom
Tényleg sajnállak, mert én utáltam amikor ennyi idős voltam
De egyre könnyebb lesz :)
Szia!Nekem szemely szerint jobban tetszik ha egy fiu honalja nem szoros.A laba nem erdekel az mar nekem is sok ha azt borotvalja stb..De ezt te dontod el ha te ugy erzed magad jobban akkor csinald:) Mindenkinek mas jon be
14/L
Borotválja a LÁBÁT egy FÉRFI?????? XDXDXD
Nevetséges vagy
És szedje a szemöldökét, csináltasson műkörmöt, járjon szoliba is igaz?
Szerintem az alap hogy "OTT" rendbe van téve a pasi szőre, az kell
De hogy máshol meghagyja e vagy nem az mindenkinek legyen a saját döntése
Vagy esetleg ha van párja akkor vele egyeztessen
De aki emiatt ítél meg/el hogy van e hónalj szőröd vagy nincs az h*lye
Hozzáteszem én sem szeretem a full bunda pasikat, de ha vki szőrös nem itélem el xd csak nem tartom pontenciális pasijelöltnek és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!