Ki milyen praktikát vet be a strandszezon közeledtével?
a szoli a leggyökerebb dolog, komolyan mondom... STRANDSZEZON! STRAND! oda napozni járnak az emberek, meg fürdeni! duplán barnulsz, mert a vízről visszaverődik... ki az a gyökér, aki be akar sárgulni a szolitól, amikor pár nap alatt le lehet szépen barnulni a napon?? istenem...
am én a vállamat legyantáztatom, mert nagyon ronda szerintem, hogy még ott is szőrös vagyok.
mozogni meg mindig kell! :)
meg strandramenetel előtt bekenem a vállamat napkrémmel, és akkor már beszívja a bőröm, mire odaérek, nem mossa le a víz.
meg ha érzem, hogy megégtem, akkor kenegetem valamivel :D
21f
Hát ilyenkor már aztán hiába kezd az ember testformálásba... :D Annak már késő bánat. Mondjuk ilyen gondom szerencsére nincs asszem.
A lábamon kifestettem a körmöt, mert rá is értem épp, meg szandálban hülyén éreztem magam kifestett kéz, de csupasz lábkörmökkel. :D
Szőrteleníteni egész évben szoktam, ilyenkor próbálok alaposabb lenni, télen még csak-csak kimagyarázom páromnak, ha kihagytam egy sávban a vádlim gyantázását, így azért kellemetlenebb lenne. :D
Szoliba akkor se mennék, ha fizetnének érte, nyáron meg extra hülyeségnek érzem, odakint süt a nap, ingyen van, és az is ugyanúgy káros. Akinek természetellenes, hogy valaki a szezon elején fehér, annak gond van az agyával, nehogy már a természetes színem legyen ciki.
Szóval én annyira nem viszem túlzásba talán. Bár az is igaz, hogy strandolni általában csak a kertbe járok, de még sose éreztem úgy, hogy tragédia, ha én vagyok a leghókadtabb a parton vagy valami.
Testápolót meg igény szerint. Nem vagyok a híve, de ha a nap, a klóros víz kiszárított, akkor bekenem magam 'oszt jó napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!