Lányok egy 15 éves fiu borotválja/gyantáztassa a honalj szőrét most h jön a strandszezon?
Jól gondolod, a lábadat is érdemes szőrteleníteni, mert sokkal jobban néz ki ha csupasz, és a legtöbb csajnak is nagyon bejön. :-) Ráadásul sokkal jobb érzés ha csupasz vagy, sokkal komfortosabb mint szőrösen, és strandon előnyös is, mert ha kijössz a vízből rögtön megszáradsz. :-)
A hónalj szőrtelenítés pedig alap dolog.
Én is szőrtelenítem a lábam, karom, hónaljam fiúként évek óta, és eddig csak pozitív tapasztalatom van, mert nagyon bejött a csajoknak. :-) Pedig én jó pár évvel idősebb is vagyok nálad. Úgyhogy nem csak a te korosztályod szereti ha szőrtelenít egy fiú. :-)
Nyilván vannak buta csajok is, ő rájuk jellemző az ilyen cikizés. De nekik tök mindegy, mert ha szőrös a lábad, akkor azért fognak cikizni. Ők ilyenek, nem kell velük foglalkozni.
Érdekes módon engem még sosem cikiztek ki a teljesen sima, csupasz lábam és karom miatt, sőt a legtöbb csajnak nagyon bejött hogy szőrtelenítek. :)
Lábadon le ne szedd!!!!!
Honalj mehet nyugodtan
De a láb xdxdxd az nehogy leszedd
Mert férfibol vagy....remélem
Ha olyan nagyon durván hosszú a hónaljadnál a szőr (bár gondolom nem), akkor csak vágd rövidebbre, felesleges leszedni teljesen. Az olyan férfiatlan. Engem egyedül a hátszőr zavar, meg az intim részen a szőr. Hónaljon a Zac Efronos pont jó:D
Ha meglátok egy olyan pasit, akinek nincs szőr a mellkasán, lábán, karján, azzal ki lehet engem kergetni a világból. Én rosszul vagyok a csupasz pasiktól. De valakinek meg az jön be. Szerintem tedd azt, ahogy neked jó, ne hallgass másra! Ha majd lesz barátnőd, vele megbeszélhetitek, neki mi tetszik/mi zavarja, és akkor aszerint igazíthatod magad:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!