Hallottam a cukorgyantáról. Igaz, hogy gyantázás után csak 2-3 hét után nő vissza a szőr? (és akkor is csak kevesebb szőr) van aki már próbálta a cukorgyantát?
Próbáltam már, megégetett, inkább vettem egy gyantamelegítőt 4ezerért. Könnyen használható, kevés probléma van vele és a bőröm is megmarad égés nélkül.
Ha nincs hormonális változás akkor nem lesz sötétebb a szőr. Ritkulni sem szokása.
Ha még fiatal tizenegypár éves akkor lehetséges, hogy sötétedik kicsi, de annak a hormonok az okai.
Évek óta gyantázok, ugyanolyan mint volt.
Én epilátorhoz tudom hasonlítani. Nekem az epilátor leginkább csak eltépte a szőrszálakat, így két hét után már újra szőrös voltam. Ráadásul elég sötétek voltak, mivel nem igazán tudta tövestül kitépni.
A cukorgyanta nekem tövestül tépte ki, vagy legalábbis többet sikerült neki, így mikor visszanőtt inkább csak pihék voltak, amik azért kevésbé rondák. Ráadásul ritkult is a szőröm. Vannak olyan foltok a lábamon, ahol már alig nő ki őr szál!
Nem tudom amúgy mitől macerásabb a cukorgyanta. Lehet azt is lehúzócsíkkal használni, nem kell "gombócozni" vele. Ráadásul vízzel egyszerűen lemosható nem kell hozzá még plusz olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!