Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy évek óta borotvált,...

Egy évek óta borotvált, nagyon szőrös női lábbal lehet valamit kezdeni, hogy ne nőjön ennyire a szőr? A rendszeres gyantázás segítene?

Figyelt kérdés
Néha legyantáztatom,de akkor is nagyon hamar visszanő.

2016. jan. 8. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
genetika az egész. Minél több szőrhagymád van annál több szőr is. A gyanta sem fogja ritkítani, legfeljebb nem kell olyan sűrűn csinálni mint a borotválást. Más részről a gyanta nem igazán jó hosszú távon a bőrnek.
2016. jan. 8. 08:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem dettó ilyen. Sajnos anyától nagyon erős, fekete és sűrű szőrt örököltem, sokáig borotváltam fiatalabb koromban, aztán áttértem az epilálásra. Nekem megváltás volt, csak az első alkalom fájt, aztán megszoktam. Sokkal vékonyabb és ritkásabb a szőr a lábaimon, mint régen, nem is annyira erős. A borotváról teljesen leszoktam, ha olyan a kedvem és van időm meg pénzem, akkor meg elmegyek kozmihoz és legyantáztatom.
2016. jan. 8. 08:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóan erős a szőr a lábamon, de nekem a gyanta meg az epilátor szinte az első használat után javít a helyzeten, lassan nő vissza és gyengébb is. Viszont ha neked ez nem segít, akkor lehet hogy az IPL vagy SHR szőrtelenítést kellene kipróbálnod.
2016. jan. 8. 08:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos az nem az én pénztárcámhoz való,de azért köszönöm!
2016. jan. 8. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyémnek se, de kuponos oldalakon nagyon jó áron lehet már ilyen kezeléseket venni. :)
2016. jan. 8. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a gyanta és epilátor tönkretette a bőröm, évek óta sebes és heges miatta, szóval én megbántam, a borotválás egyszerűbb, és tök mindegy milyen a szőr, úgyis leborotválod, nem? Ha gyorsan nő a szőröd mint nekem akkor epilálni, gyantázni is 4-5 naponta kell, akkor már inkább borotválj, kevesebb macera és tuti nem cseszi szét a bőröd mint nekem. :/
2016. jan. 8. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha gyorsan nő akkor vennék egy epilátort. Legyantáztatnám kozmetikussal, utána pedig rendszeresen epilálnám ahogy nő a szőr.

Az, hogy kinek mi teszi tönkre a bőrét egyénfüggő. Nekem a borotvától néz ki tragikusan, mindig benőtt a szőr, hetekig gyulladt volt egy-egy szőrtüsző és hegek is maradtak. Gyantától általában nincs ilyen problémám, alkalmanként előfordul, de közel sem olyan mértékben mint borotválkozáskor.

2016. jan. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!