Szerintetek mikor kell elkezdeni szörteleniteni a lábat?
Én 13-14 voltam, amikor elkezdtem borotválni. De megbántam. Inkább csak pihék voltak még akkor.
Én az epilátort ajánlom. Csak egyszer kell megvenni, bármikor használhatod otthon, kényelmes, egy-két szálat is kiszed. Gyantához jobban meg kell növeszteni, meg akkor érdemes megcsináltatni, ha már teljesen kinőtt az egész.
Egyébként meg akkor kell elkezdeni, amikor zavaróan szőrös. Ez mindenkinél más. Van aki sose lesz nagyon szőrös, van aki már nagyon fiatalon az.
Borotvával kezdtem én is, de a leghatásosabb és a leggazdaságosabb epilátort venni.
Csak egyszer kell kifizetni utána bármikor előveheted, nekem 10+ éves már.
Gyanta és szőrtelenítő krém macerás, utóbbi nem is egészséges és mindkettő folyamatosan pénzbe kerül.
Oke. Csak az van, hogy anyummal mar beszeltem errol, de azt mondta meg kicsi vagyok. De szerintem mar ideje lenne... Csak igy
egyedul nm merem.
Ebben az esetben a borotva jöhetne szóba, az gondolom van is otthon, vagy veszel párszáz Forintért eldobhatóst.
Csak nem fog leszidni azért, ha leborotválod a lábad...
Idővel pedig szerintem vegyél epilátort, az drágább, de jó beruházás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!