Hogyan szőrtelenítsek (lány)?
Eddig borotvág használtam, de már másnap bök, és naponta borotválni nem túl izgalmas, és nem is hiszem, hogy jót tesz, bár nem tudok róla, h káros lenne. A borotvahab mire jó? Mármint.. sokszor szőrtelenítettem nélküle is (fürdés közben vizes lábon esetleg tusfürdővel), és ugyanolyan O.o
Próbáltam már epilátort, de nagyon fáj, úgyhogy csak a lábamon bírtam elviselni, és utána tele volt a lában piros pontokkal... De ez nem is lett volna akkor baj, ha miután az elmúlt, 2-3 hétin nem kellett volna foglalkoznom a dologgal. De nem, ugyanis már másnap láttam, h nő vissza. Szóval vmit rosszul csináltam? Mert én csak simán végighúztam a lábamon, nem kentem be semmivel, vagy ilyesmi, be kéne?
Gyantát meg még nem próbáltam, de az amúgy is max kozmetikussal csináltatnám szerintem.
+ Szerintetek hol és mivel kéne szőrteleníteni? Pl hónaljamon és intim részen a borotván kívül mást nem is nagyon tudnék elviselni, de ha van ötletetek, mondjátok. Meg azt is, h mit lehet tenni, h utána ne legyen pöttyös.
16/L
- szóval:
Utána biztos csutka, de hogy addig bozont, az is egyértelmű. :)
Én mindig mindenkinek nagyon ajánlom a cukorgyantát. Nekem is erős szőröm van, a borotva kb fél napig bírja. Ezen kívül érzékeny is a bőröm, a borotva után fáj a legjobban.
Szoktam néha epilálni is, de az kegyetlen fájdalom szempontjából.
Azért előnyös a cukorgyanta, mert a szőrszálakat növekedéssel megegyezően kell tépni, nem pedig fordítva. Így kevésbé fájdalmas, nem törik bele a szőrszál, és kevésbé lesz utána piros és gyulladásos a lábad.
Nem azt mondom, hogy kezd el otthon főzőcskézni, mert sok fórumon olvastam, hogy nem mindenkinek megy elsőre. (Bár szerintem nem nehéz) De ha úgy is kozmetikushoz mennél gyantáztatni, akkor keress olyat aki cukorgyantát használ. A borotvához mért különbséget te is érezni fogod.
( Én epilátor után két napig piros lábbal mászkálok, míg cukorgyanta mellett ez két óra!) minimális a szőrbenövés, és lassabban is nő vissza szőr. Akkor is inkább pihék, amik kevésbé rondák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!