Jobban néz ki egy 31 éves nő mint egy 46? azért van korkülönbség
Az, hogy hány évesnek néz ki vagy jól néz-e ki, nem ugyanaz.
Láttam már nagyon szép 70 éves nőt is, és irtózatosan ronda 20 évest is. Viszont a szépség relatív, mert akit én szépnek látok, az mást lehet, hogy hidegen hagy.
A kort pedig sokszor nehéz megállapítani, én 37-40 éves kollégáimat simán 25-nek gondoltam, míg az egyik 35 évest pedig 50-nek.
Bizony, egyetértek az előzővel, én is láttam már szép és csinos idősebbeket (bár 70-nél már-már rámondom, hogy idős :)).
Általában egy remekül kinéző idősebb nőn látszik, hogy nem 20-30 éves, ezzel együtt néz ki jobban, mint rengeteg fiatal :)
Extrább eset az, amikor valaki letagadhatna 20 évet (20-szal többnek látszani még könnyebben lehet, züllött életmód, pár átvirrasztott éjszaka, betegség, óriási stressz...). A szépség viszont nagyon-nagyon szór, így lehet az, hogy vannak 70 évesek, akik sokkal szebbek, mint egy csúnyább vagy akár átlagos valaki 20 évesen.
Bár a szépség megítélése is szubjektív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!