Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jobban néz ki egy 31 éves nő...

Jobban néz ki egy 31 éves nő mint egy 46? azért van korkülönbség

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 18:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
oda ne rohanjunk :D:D:D
2016. máj. 31. 19:45
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

Egy 46 éves 46 évesnek kinéző, de csinos nő nézhet ki jobban, mint egy 31 éves, zsíros hajú, elhízott dagadt disznó nő.

Egy 31 éves csinos nő természetesen jobban fog kinézni, mint egy szintén csinos 46-os. A kor azért látszik. Én is 46 vagyok, férfi, le sem tagadhatnám. Ilyen az élet.

2016. máj. 31. 19:50
 13/23 anonim ***** válasza:
48%

Tudod mit, én nem vagyok egy vékony lány, de fiatal vagyok, mégis többre tartom magam mint az idősebb ismerősömet, aki nem győz riszálni, a tőlem fiatalabb pasiknak.

A belső kisugárzik ám kívülre is.

2016. máj. 31. 19:51
 14/23 anonim válasza:
82%

Két szőke óvőnéni van az ovinkban. Amikor először voltunk, futólag találkoztam az egyikkel, köv. hét elején a másikukkal. Nagyon hasonlítottak, és mivel nem volt időm alaposan megnézni őket, simán azt hittem, hogy ugyanazt a személyt látom. Azóta kiderült, hogy az egyikük még nincs harminc, a másikuk pedig elmúlt ötven.

Én is nagyon szeretnék így kinézni ötven évesen. Minimum 15 évet letagadhatna.

2016. máj. 31. 20:40
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
A 31 éves nőt sajnos elütötte ma este a villamos, úgyhogy most már sehogyse néz ki szegény, konkrétan darabokban van. Hát naná, hogy jobban néz ki a 46 éves, neki legalább van még arca...
2016. máj. 31. 21:44
 16/23 anonim ***** válasza:
életmód, rá forditott idő pénz, genetika kérdése
2016. máj. 31. 22:17
 17/23 anonim ***** válasza:
Lehet olyat mondani,hogy nem számít a kor, és nézhet ki jobban a 46 éves , biztos van ilyen,de azért ez ritka mint a fehér holló.Vonatkoztassunk el a plasztikai beavatkozásoktól is. A nagy többség 46 évesen már erősen öregszik. 31 évesen még azért nem ráncos a bőr.
2016. jún. 1. 11:17
 18/23 anonim ***** válasza:
Általánosságban hülyeség beszélni. A kor csak szám, nem mindenki egyformán öregszik. Biztos sok 31 éves néz ki jobban mint egy 46 éves. De az is biztos hogy van sok 46 éves is aki jobban néz ki mint egy 31 éves...
2016. jún. 1. 14:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez is igaz. Mint ahogy az is, hogy a jól néz ki fogalom is mindenkinek mást takar :)
2016. jún. 1. 15:01
 20/23 anonim ***** válasza:

"Általánosságban hülyeség beszélni."

Nem az. Akkor nem lennének olyanok, hogy "a rendőrség keresi a harminc év körüli nőt", hanem olyan lenne, hogy "a rendőrség keresi a nőt, aki végül is akárhány éves lehet, tudják, genetika, életmód".

Mind ismerünk olyanokat, akik jobban néznek ki a koruknál, tőlem 29 évesen elkérik a lottózóban a személyimet. De ez nem jelenti azt, hogy nincs egy átlag harmincas kinézet.

2016. jún. 1. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!