Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Koldok piercing tudnivalok?

Koldok piercing tudnivalok?

Figyelt kérdés
A fo kerdesem az lenne,hogy ha koldok piercinget rakatok be, mennyi ideig nem lehet tesizni? (Bocsanat az ekezet hianyert.)
2016. máj. 28. 17:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Az,hogy hany mm-es a pc, az miben szamit?
2016. máj. 28. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Eloszor is: nekem van, de nagyon megbantam. Mar nem divat. Viszont ha kivennem, a helye behegesedne. Szoval jol gondold at, mert mar nagyon kiment a divatbol, ne jarj ugy, mint en, hogy aztan te is megbanod!

Tesizhetsz vele rogton, en legalabbis tesiztem es nem volt problema belole.

Meret: az azt jelenti, hogy mennyire melyen szurjak at. Nekem nem mely, igy 6 mm-es piercingem van. Szerintem ennel melyebbre nem is erdemes szuratni. Igy legalabb tul nagy gondot nem fog okozni, ha terhes leszek, mert kisebb teruleten fog feszulni a bor.

2016. máj. 28. 20:20
 3/6 anonim válasza:

az előttem szóló nemtudom miért gondolja így de szerintem egyáltalán nem ment ki a divatból és a amióta ismerem szerintem a legszexisebb piercing egy lányon.

egyébként amit így ismerőseim mondtad az az volt hogy fájni fog utána egy pár hétig ,kezelni kell kenegetni és nem piszkálni,tesi órára meg ragaszd le sebtapasszal nehogy kirántsa valaki vagy valami véletelnül

2016. máj. 29. 19:18
 4/6 A kérdező kommentje:
A divatba pont az utobbi egy evben nagyon is, hogy bejott :D a korosztalyom koreben plane.. azert koszonom mind a ket valaszt,erre a sebtapaszos megoldasra nem gondoltam, pedig nekem is volt eszembe,hogy nem e lehet ebbol barmi gond..nagyon koszonom ment a zold kez :) tobb valaszt is szivesen fogadok,tapasztalatot,stb.
2016. máj. 29. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Most ki nem szarja le,hogy divat-e vagy nem?! Akinek tetszik,az úgyis csináltatni fog.Azért vigyázni kell rá,kenegetni,kicsit nehezen gyógyul,legalábbis nálam így volt.Nem lesz gond ha leragasztod,de szerintem nem szükséges.
2016. máj. 31. 11:59
 6/6 A kérdező kommentje:
igen igen,pontosan..köszönöm :)
2016. máj. 31. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!