Koldok piercing tudnivalok?
Eloszor is: nekem van, de nagyon megbantam. Mar nem divat. Viszont ha kivennem, a helye behegesedne. Szoval jol gondold at, mert mar nagyon kiment a divatbol, ne jarj ugy, mint en, hogy aztan te is megbanod!
Tesizhetsz vele rogton, en legalabbis tesiztem es nem volt problema belole.
Meret: az azt jelenti, hogy mennyire melyen szurjak at. Nekem nem mely, igy 6 mm-es piercingem van. Szerintem ennel melyebbre nem is erdemes szuratni. Igy legalabb tul nagy gondot nem fog okozni, ha terhes leszek, mert kisebb teruleten fog feszulni a bor.
az előttem szóló nemtudom miért gondolja így de szerintem egyáltalán nem ment ki a divatból és a amióta ismerem szerintem a legszexisebb piercing egy lányon.
egyébként amit így ismerőseim mondtad az az volt hogy fájni fog utána egy pár hétig ,kezelni kell kenegetni és nem piszkálni,tesi órára meg ragaszd le sebtapasszal nehogy kirántsa valaki vagy valami véletelnül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!