Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zalaegerszegen hol vannak...

Zalaegerszegen hol vannak Piercing stúdiók?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerülne a nyelvpiercing az adott helyen? köszönöm előre is

2016. máj. 27. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Klau te vagy az? :D
2016. máj. 27. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
nem :D de örülnék, ha a kérdésre valaszolnal :)
2016. máj. 28. 09:23
 3/5 anonim válasza:
Google: Zalaegerszeg piercing stúdiók
2016. jún. 20. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
a Qruczban csinálnak. A strandnál van! :) Az uszoda emeletén. Ők profik bár mondjuk nekem csak tetkót csináltak de bátran ajánlom őkrt.:D ha jól tudom a sasfészek alatt id van valami pirrcinges nem tudom a nevüket. Na oda ne menj! én egyszer csináltattam ott orrpc-t és a csaj félreszúrta szilánkosra tört a porc , bedagadt, begennyesedett. Mikor elmondtam nekik hogy mi van közölték hogy bocsi, de a vendégük vagyok egy ingyen piercingre. Hát kössssz de nem :D erről a kettőről tudok, Weide Ancsa asszem csak tetkókat csinál, Borisék meg sajnos elköltöztek
2016. aug. 19. 12:48
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! néztem interneten, de azért így más, hogy a tapasztalatokat is látom :) azóta egy tetoválással én is rendelkezem, és én is ott csináltattam :) semmi problémám nem volt nekem sem :) viszont jó, hogy írtál, mert ott akartam a pc-t, de akkor azt is ott, ahol a tattoo-t :)
2016. aug. 26. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!