Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Skindiver Budapesten?

Skindiver Budapesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Microdermalt vagy skindivert szeretnék csináltatni, de nem találtam 1 szalont sem ahol kimondottan skindivert szúrnának. Tudnátok nekem egy szalont ajánlani?

Lenne még pár kérdésem. Mennyire fáj ha a halántékra szeretném? ( van már tetoválásom a hátamon és köldök piercingem is, azok teljesen kibírhatók voltak) A microdermalt valóban ki kell vágni, ha már nem szeretném, hogy az arcomon legyen?

Köszi a válaszokat :)

2016. máj. 26. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Skindiver vagy microdermal... a micro-t jobb szeretik, mert kevesebb rá az esély, hogy kilökődik.

Én személyesen Fejei Dzsenit ajánlanám (Everest és TattooZ szalonok BP.), keress rá FB-on.

Nem vészes halántékra sem. Nekem is ott volt. Viszont van kilökődés esélye. Van, akinek bent marad egyből, de van aki többször is újra csináltatja.

Nem feltétlenül kell "kivágni". Ha a fejet letekered, akkor a talp akár bent is maradhat. Csak egy pici helye lesz. De általában érdemes kiszedni, ha már végleg megválnál tőle.

2016. máj. 27. 11:30
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2016. máj. 28. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!