Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A kérdésem főleg lányokhoz...

A kérdésem főleg lányokhoz szól, igaz ez?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy a lábhoz és a hóaljhoz 2 külön borotva kell, vagy csak egy? Az egyik osztálytársam azt mondta, hogy egészségtelen ha csak egyet használunk... Nem tudom, hogy ez igaz-e.

Légyszi ne nevessetek ki, és csak normális válaszokat irjatok!

2016. máj. 3. 18:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze, de a két hónaljhoz és a két lábhoz is külön borotva kell, így akkor eddig négynél tartunk és az intimebb részt még nem is említettem. :D Viccet félretéve én mindenre ugyanazt a borotvát használom. :)
2016. máj. 3. 21:07
 12/13 anonim ***** válasza:
15%

Oké, én leszek az, aki kimondja.

Én mindenhol nagyon szőrös vagyok, a karomról is leszoktam kapni a szőrt, és nem akarnám ugyanazzal a borotvával a karomat borotválni, amivel az "alsó részeket". Mert ott sem csak fazonra megyek, hanem teljesen csupaszra elöl-hátul.

2016. máj. 3. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:
65%
Más személlyel közösen nem használunk borotvát, ez alapszabály, de saját magunktól mégis mit kaphatnánk el?! Ez pont olyan hülyén hangzik, mintha azt mondanánk, hogy lábra, hónaljra, intim részekre, karra különböző tusfürdőket kell használni. Nyugodtan használd mindenhova ugyanazt a borotvát, a zuhany alatt mindened egyformán tiszta.
2016. máj. 3. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!