Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet úgy közeledni lányokhoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy közeledni lányokhoz, hogy randizgatunk meg ilyenek de főleg a szexen a hangsúly?

Figyelt kérdés
Számomra az lenne az optimális ha nem állapodnék meg viszont több lánnyal lennék egyszerre. Tudom ez elég polgárpukkasztó dolog, de 21 évesen nem szeretnék egy lánnyal lenni, viszont az egyéjszakásokat se szeretem. Több szerető lehetséges hogy ne bántsam meg a lányokat és ők is bele menjenek?
2016. márc. 8. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
6%

Az életem utóbbi 1 évében:

-Három hétnyi időszak volt, amikor 4 lányt kefélgettem egy időszakban rendszeresen

-Másfél hónapnyi időszak volt, amikor 3 lányt kefélgettem

-Öt hónapnyi időszak volt, amikor 2 lányt kefélgettem

Tippek:

1. Ne tedd egyértelművé, hogy "csak" szex érdekel.

2. Megbántás? Hagyjuk már. Ha szexkapcsolatot akarsz, akkor ahhoz még nagyon viráglelkű vagy. A nők se nézik, hogy megbántanának-e téged, ha elutasítanak. Te se nézd hogy megbántanád-e őket.

3. Ugyanúgy ismerkedj a szexre akart nőkkel, mintha kapcsolatot akarnál tőlük. Nincs a kettő közt semmi különbség.

U.i: Nekem sem volt még soha egyéjszakásom. A lányokat jellemzően 2-4 randi után dugom meg és 1-3 hónapig tart a viszony velük, ha nincs kapcsolat.

23/F

2016. márc. 8. 13:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez elég tapló dolog.
2016. márc. 8. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!