Valaki le tudná nekem írni a géllakkészítés folyamatát?
Az is érdekel, hogy a géllakkot amikor le kell szedni a körmösnek, azért pluszban kell fizetni, vagy beleszámítja az árba?
Véleményetek a géllakkról? Jobban megéri nektek a géllakk, mint az általános körömlakk?
Szerintem nem éri meg géllakkoztatni. A körömépítés az oké, mert sokkal bonyolultabb, meg nagyobb kézügyesség kell hozzá, de ha ki tudod lakkozni a körmöd, akkor a gél lakkozás is menni fog.
Felénk 3500-3600 körül van egy géllakkozás. 10000-ért meg már lehet venni lámpával komplett készletet, amiben minden benne van. Utána meg csak a plusz színeket kell venni, meg a leoldó folyadékot pótolni. Amivel leoldod az kb. 600 forint és sokáig elég, míg a körmösnél egyetlen leoldás ennyi minimum. A színek meg max. 1900 forintból megvannak és nem egy alkalomra elegendők. Ha kiszámolod, ha megveszed pl. CN one step készletét, akkor ha 2x megcsinálod a kezed meg 1x a lábad, akkor már olcsóbb volt, mintha elmentél volna körmöshöz. És könnyű megtanulni. Én CN one stepet használok, no buffer scrub folyadékkal áttörlöm a körmeimet előtte és csak a színt kenem fel, azt az átlátszót nem is használom és hetente csinálom meg, de csak azért, mert nagyon gyorsan nő a körmöm és akkor már látványos a lenövés.
Amúgy videóban itt van, hogy csinálják, igaz ez a hagyományos nem a one step. De van egy rakás videó, nézegesd meg. Más márkák is vannak, azokat nem ismerem, csak ezt próbáltam és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!