Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki le tudná nekem írni a...

Valaki le tudná nekem írni a géllakkészítés folyamatát?

Figyelt kérdés

Az is érdekel, hogy a géllakkot amikor le kell szedni a körmösnek, azért pluszban kell fizetni, vagy beleszámítja az árba?

Véleményetek a géllakkról? Jobban megéri nektek a géllakk, mint az általános körömlakk?

2016. ápr. 21. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg géllakkoztatni. A körömépítés az oké, mert sokkal bonyolultabb, meg nagyobb kézügyesség kell hozzá, de ha ki tudod lakkozni a körmöd, akkor a gél lakkozás is menni fog.

Felénk 3500-3600 körül van egy géllakkozás. 10000-ért meg már lehet venni lámpával komplett készletet, amiben minden benne van. Utána meg csak a plusz színeket kell venni, meg a leoldó folyadékot pótolni. Amivel leoldod az kb. 600 forint és sokáig elég, míg a körmösnél egyetlen leoldás ennyi minimum. A színek meg max. 1900 forintból megvannak és nem egy alkalomra elegendők. Ha kiszámolod, ha megveszed pl. CN one step készletét, akkor ha 2x megcsinálod a kezed meg 1x a lábad, akkor már olcsóbb volt, mintha elmentél volna körmöshöz. És könnyű megtanulni. Én CN one stepet használok, no buffer scrub folyadékkal áttörlöm a körmeimet előtte és csak a színt kenem fel, azt az átlátszót nem is használom és hetente csinálom meg, de csak azért, mert nagyon gyorsan nő a körmöm és akkor már látványos a lenövés.

Amúgy videóban itt van, hogy csinálják, igaz ez a hagyományos nem a one step. De van egy rakás videó, nézegesd meg. Más márkák is vannak, azokat nem ismerem, csak ezt próbáltam és bevált.

[link]

2016. ápr. 21. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és persze, hogy jobb a géllak, mint a sima körömlakk. Nekem a körömlakk az max. órákat bír ki sérülés nélkül, igaz, én már háztartást vezető nő vagyok, bár nem erőltetem meg nagyon magam, de mindig van mit csinálni. A géllakk meg egy hétig is bőven jó, úgy hogy közben többször mosogatok gumikesztyű nélkül meg ilyenek. Csak először sikerült bénán és akkor nem bírt ennyit, de másodjára mert tök jó lett, azóta ritkán van vele bajom, max. extra igénybevételnél (pl. múltkor a reszelőn megcsúszott a kezem és megreszeltem a színt a körmömön..), inkább csak a lenövés miatt kell foglalkoznom vele.
2016. ápr. 21. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszod, sokat segített. Mostanában nagyon gondolkodom a géllakkban, hogy egy készletet vegyek és magamnak csináljam, vagy elmenjek megcsináltatni. Megfogadom a tanácsod és utánanézek alaposabban :)
2016. ápr. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!