Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki leírná nekem a zselés...

Valaki leírná nekem a zselés műköröm építés folyamatát?

Figyelt kérdés
Szeretném ha valaki megírná,hogy milyen alapanyagok és kellékek kellenek hozzá. Öt körmösnél voltam már, mindegyik máshogy csinálta és mást használt. Kíváncsi vagyok melyikük csinálta jól.

2015. aug. 2. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Fertőtlenítés, bőrfeltolás, kaparás, mattítás, zsírtalanítás, tapadásközvetítő, (sablonozás), alapréteg, (körömágyhosszabbító, francia vég), c ív, fixálás, formára reszelés, (díszítés) fény.
2015. aug. 2. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
A mukorom.tv oldalon meg lehet nézni, de szerintem jobb ha körmöshöz mész. Nincs macera meg nem kell megvenned feleslegesen az anyagokat. Ja és ezerszer szebb és jobb körmöket kaphatsz.
2015. aug. 3. 13:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget első válaszoló 😊 Nem akarok körmös kellékeket venni. Alig van türelmem végig ülni,nemhogy magamnak csinálni.
2015. aug. 4. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!