Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet-e a nyelvpiercing...

Lehet-e a nyelvpiercing gyógyulási folyamatát gyorsítani?

Figyelt kérdés

Elhatároztam, hogy szeretnék nyelvpiercinget csináltatni, azonban a gyógyulási folyamat egyes velejárói miatt elbizonytalanodtam, mert szükségem van arra, hogy tudjak beszélni =D. Tisztában vagyok vele, hogy a szervezete mindenkinek másképpen reagál a piercingre, de van-e mód arra, hogy adott esetben felgyorsítsam a gyógyulást, vagy minél hamarabb kiküszöböljem azokat a dolgokat, mint a beszédhiba, a nyelvdagadás, a gennyedzés stb.?

Szétnéztem különböző honlapokon, ahol sok praktikát ajánlanak... Pl. mennyire jó a Strepsils Plus szopogató tabletta, a Chlorhexamed (egyéb öblögetőszerekkel ellenben), C-vitamin és cink szedése?

Az értelmes válaszokat köszönöm =)

2014. ápr. 12. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Én call centerben dolgoztam, amikor nyelvpiercinget tetettem be. Péntek délután szúrták, hétfőn már simán dolgoztam vele. Ha jó szakemberhez mész, rendszeresen fertőtleníted, nem lesz belőle gond. Ha jól emlékszem, bedagadva csak egy napig volt a nyelvem, utána már csak meg kellett szoknom, hogy ott van.

Csak egy tanács: arra ne nagyon szokj rá, hogy játszol vele, mert a fogaknak nem tesz valami jót, valamint vigyázz, amikor villával eszel, mert hajlamos beleakadni. :)

Én rögtön vettem műanyagot és rövidebbre vágtam a szárát, úgy valamivel komfortosabb volt és nem állt össze-vissza a számban.

2014. ápr. 12. 15:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Nekem is úgy tűnik, hogy call centeres munka van kilátásban (99%), és ezért kérdezem. Az Indexes nyelvpiercing fórumon is szétnéztem, és ott voltak olyan emberkék is, akiknek elég lassan gyógyult be, nekem elsősorban ezért vannak fenntartásaim. Viszont milyen hamar tud az ember újra normálisan beszélni? Kell hozzá egy hétvége, vagy inkább a biztonság kedvéért egy hosszú hétvége?

2014. ápr. 12. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!