Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Utalok magas lenni. Mit...

Utalok magas lenni. Mit tegyek, hogy megszeressem?

Figyelt kérdés

Vilag eletemben utaltam, nem latom elonyet es meg plussz kovernek is erzem magam.A volt baratom is e miatt(tobbek kozt)szakitott velem.Anyira jo lenne ha kibekulnek vele de nem tudok :(

L 20(63 kg)

2016. ápr. 21. 15:36
 1/4 A kérdező kommentje:
es 176 cm magas(pont ezt felejtettem ki xd :)))
2016. ápr. 21. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
174 cm és 62 kiló vagyok, és semmi bajom vele. Soha nem is volt, és nem is értem miért kéne hogy zavarjon. Nekem pont hogy az alacsony lányok nem tetszenek.
2016. ápr. 21. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
A matek se megy ? 176 hogy aránylik a 63 hoz ? A klassz palik 180 tól találhatók , másrészt nem vagy óriás . Önállóságot tanulj és tarts önvizsgálatot , más véleménye ha ennyire befolyásol akkor az a fő bibi .
2016. ápr. 21. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézegess képet hosszú combú modellekről. :D

Viccet félre téve, Michelle Obama, Taylor Swift, Kate Middleton, Nicole Kidman stb. mind veled egymagasak, vagy még pár centivel magasabbak mint te. Szerinted gázok? Meg a VS modellek...

Ezzel a magassággal és ezzel a súllyal kövér tuti nem vagy.

Sportolj, mozogj, neked minden esélyed megvan arra, hogy olyan csinos legyél, mint egy modell.

Ezzel szemben én pl. a 153 centimmel, ha megfeszülök se leszek sose olyan, akkor is rövid kis lábaim lesznek, ha vékony vagyok, akkor a gyerekosztályon kell ruhát nézem, mert még az xs is nagy, de persze ott meg korlátozottak a lehetőségek, mert mellem meg van... Ha kicsi a mellem kislánynak néznek, ha nagy, akkor kövérnek látszom vagy terhesnek, a most divatos bővebb szabású ruhákban úgy nézek ki, mint egy sátor, nem tudok olyan nadrágot felvenni, aminek pl. a térdénél díszítés, vagy varrás van, mert legjobb esetben is a lábszáram közepére esik, mikor a capri nadrág volt a divat, nekem az összes olyan hosszú volt, mintha rendes nadrág lenne, a nagy minták összenyomnak, nem érek el semmit, mindent csak közelről látok meg, mert pl. egy dombra felmenet, vagy egy kerítés felett átnézve, lentről a legfelső polcot nézve, mindenki más látja mi jön, vagy mi van ott, én meg semmit, majd ha feljebb mentem vagy felmásztam valamire... Ezzel együtt szeretem, hogy ekkora vagyok, de basszus a magasságnak is vannak előnyei. Főleg mikor a lábaimat nézem, hogy nekem olyan sose lesz, mindegy mennyit dolgozok rajta.

2016. ápr. 21. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!