Utalok magas lenni. Mit tegyek, hogy megszeressem?
Vilag eletemben utaltam, nem latom elonyet es meg plussz kovernek is erzem magam.A volt baratom is e miatt(tobbek kozt)szakitott velem.Anyira jo lenne ha kibekulnek vele de nem tudok :(
L 20(63 kg)
Nézegess képet hosszú combú modellekről. :D
Viccet félre téve, Michelle Obama, Taylor Swift, Kate Middleton, Nicole Kidman stb. mind veled egymagasak, vagy még pár centivel magasabbak mint te. Szerinted gázok? Meg a VS modellek...
Ezzel a magassággal és ezzel a súllyal kövér tuti nem vagy.
Sportolj, mozogj, neked minden esélyed megvan arra, hogy olyan csinos legyél, mint egy modell.
Ezzel szemben én pl. a 153 centimmel, ha megfeszülök se leszek sose olyan, akkor is rövid kis lábaim lesznek, ha vékony vagyok, akkor a gyerekosztályon kell ruhát nézem, mert még az xs is nagy, de persze ott meg korlátozottak a lehetőségek, mert mellem meg van... Ha kicsi a mellem kislánynak néznek, ha nagy, akkor kövérnek látszom vagy terhesnek, a most divatos bővebb szabású ruhákban úgy nézek ki, mint egy sátor, nem tudok olyan nadrágot felvenni, aminek pl. a térdénél díszítés, vagy varrás van, mert legjobb esetben is a lábszáram közepére esik, mikor a capri nadrág volt a divat, nekem az összes olyan hosszú volt, mintha rendes nadrág lenne, a nagy minták összenyomnak, nem érek el semmit, mindent csak közelről látok meg, mert pl. egy dombra felmenet, vagy egy kerítés felett átnézve, lentről a legfelső polcot nézve, mindenki más látja mi jön, vagy mi van ott, én meg semmit, majd ha feljebb mentem vagy felmásztam valamire... Ezzel együtt szeretem, hogy ekkora vagyok, de basszus a magasságnak is vannak előnyei. Főleg mikor a lábaimat nézem, hogy nekem olyan sose lesz, mindegy mennyit dolgozok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!