Miért gondolják azt a magas lányok, hogy az alacsonyak irigyek rájuk?
Fordítva természetesen ugyanez. Tehát: az alacsony lányok is miért gondolják, hogy a magasak irigykednek rájuk? :D
Pl. magasnak mondják, vegyen fel magassarkút, milyen szép gazellák, hosszú lábaik lesznek, a picik meg megsárgulnak az irigységtől. Alacsonyaknak meg azt, hogy ők is vegyenek fel, mert jobban áll nekik, meg cukik, meg egy rakás pasi őket akarja. :D
Szerintem az túlzás, hogy irigyek.
Mondjuk én még olyat nem hallottam senkitől, hogy úgy szeretnék alacsony lenni.
De olyat már sokaktól hallottam, hogy de szeretnék én is szép magas karcsú lenni.
Bár manapság már sok magas lány van, mert valahogy egyre magasabbak a gyerekek.
Én nem általánosítanék ennyire, a legtöbb barátnőm elégedett a magasságával, ahogy én is. Néha lennék alacsonyabb, néha magasabb, de alapvetően nekem tökéletes a 165 cm. :D
Van ebben valami, hogy az alacsonyabbak cukik, a magasabbak meg nőiesebbek, vagy vonzóbbak, de ez nem mindenkire igaz. Nem minden alacsony lány aranyos, és nem minden magas lány szép. Hajajj.
Magassarkút szerintem bárki felvehet, aki tudja hordani, és szereti. Annyiból jobb egy pici csajnak, hogy ha pl. a barátja csak 175 cm, akkor ő még felveheti mellette a magassarkút, de ugyanolyan magas lánynak már valószínűleg nem lenne kedve hozzá. :D
De a magas lányoknak pl. sokkal több esélyük van modellkedni, sportolni, általában a kiállásuk miatt jobb munkákat is kapnak, és hát persze feltűnőbbek is.
Amúgy a nők inkább aggódnak a testsúlyuk miatt, és inkább irigykednek a másik alakjára, a fenekére, a melleire, az arcára, a hajára, stb., mint a magasságára. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!