A pasiknak a 157 cm 'magas' casjok túl alacsonyak vagy igazából nem számít a magasság annyira?
általában nincs bajom ezzel a magasságommal, csak akad 1-1 nap olyakor..
Viszont sok nő megszállottan ragaszkodik a magassarkúkhoz, amivel nincs bajom, nekem is van, de mégsem hordom állandó jelleggel.
Van valami alapja ennek a magasságmániának, vagyis a pasiknál tényleg jobban bejönnek a magasabb casjok?
Nyilván hosszútávon nem a magasság dönt, de milyan magasság számat nektek alacsonynak és mi az átlagosnak mondható?
Észreveszitek az alacsonyabb nőket is?
Az alacsonyak aranyosabbak. Persze hogy észreveszem őket :D
19/F
Én még ekkora sem vagyok és sosem hordok magassarkú cipőt sem soha
De engem zavar amúgy
Nekem volt 189 cm-s barátom is, 172 cm-s is. Most egy 193 cm-sel is flörtöltünk meg egy 175 cm-sel is. Legtöbbször lapos cipőt hordok, a magasságomból még nem volt probléma.
155 cm N (már nem növök)
Szerintem ne aggódj, én is olvastam mar ezek a dolgok után.. Azt mondjak h az alacsonyabbak a "bejovosek" szóval csak nyugi! Barátnőm 145 cm és csak úgy tapadnak rá a pasik mert kis "cuki"! :D amúgy meg ha magas lennél, nem lehetnek cuki! :P :"D én is örülnék ha alacsonyabb lennék.. >.>
(174 cm) Magadsarkum sincs nagyon pont ezért.. :"D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!