A pasiknak a 157 cm 'magas' casjok túl alacsonyak vagy igazából nem számít a magasság annyira?
Figyelt kérdés
általában nincs bajom ezzel a magasságommal, csak akad 1-1 nap olyakor..
Viszont sok nő megszállottan ragaszkodik a magassarkúkhoz, amivel nincs bajom, nekem is van, de mégsem hordom állandó jelleggel.
Van valami alapja ennek a magasságmániának, vagyis a pasiknál tényleg jobban bejönnek a magasabb casjok?
Nyilván hosszútávon nem a magasság dönt, de milyan magasság számat nektek alacsonynak és mi az átlagosnak mondható?
Észreveszitek az alacsonyabb nőket is?
2015. jan. 2. 16:17
11/19 anonim válasza:
#9 tudod mi a titkuk az alacsony lányoknak h miért szeretik őket?:D mert felülről látjuk a mellüket:DDD tapasztalat megvolt a 154cm-es lánnyal (180cm körül vagyok:D) 16f
12/19 anonim válasza:
Te nagyon beteg vagy! :"DD xD
Értem, szóval ez a titka.. Hmm.. Xd
#9-es voltam
13/19 Buford Tannen válasza:
Emiatt egy percig ne aggódj :)
14/19 anonim válasza:
Nagyon nagyon le leszek pontozva, de nem izgat. Nem szeretem az alacsony nőket. Mindenki azt mondja, hogy milyen cukik..hát szerintem nem. Én 196cm vagyok, 170 alatti barátnőm sosem volt, de nem is lesz.
15/19 anonim válasza:
Aranyosak a kicsi nők, amíg nem hatalmasodok el rajtuk, az alacsonysági kór. A lelkük szuper, teherbíróak, kedvesek., jók az ágyban. Csak jót mondhatok róluk. Legyetek olyanok amilyenek vagytok!! Rajtatok is megvan az ami kell. Szerethetők vagytok. Szívesebben élnék egy alacsony nővel mint egy magassal.
16/19 anonim válasza:
12. ha magas vagy a 175 cm-es lányok mellei közé is belátsz felülről :D
18/19 anonim válasza:
minek térdelni?állva sz.opnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!