Egy 10/6-os pasi rondának számít?
Figyelt kérdés
Mondjuk akit az "átlag aljának" neveznek az ronda? Vagy még nem az, de közel áll hozzá?2016. ápr. 14. 21:25
31/34 anonim válasza:
Brad Pitt nekem soha nem tetszett. Nincs olyan ember, aki egyetemlegesen jóképű. Pl. a húgommal soha nem tetszett nekünk ugyanaz a pasi, se "köztünk élő", se sztár. Nekem is nehéz elhinni, hogy másnak nem tetszik, aki nekem igen, de azért nem mondom azt, hogy lehetetlen.
Az viszont szerintem érdekes, hogy aki nem biszexuális, az a saját nemét mi szerint pontozza, és vajon jóindulatúbb-e velük.
32/34 anonim válasza:
30-as, k'urva fárasztóak vagytok már ezzel, ahogy előírnátok másnak, ki tetsszen neki. Hároméves gyerek szintjén álló szerencsétlenek, akik nem hiszik el a másiknak, hogy tényleg nem szereti a sült krumplit, nőjetek már fel...
34/34 anonim válasza:
Akit beraktál pasit, az 40+, itt elég sok a fiatal, így biztos nem jó pontok lesznek.
Tőlem kap egy 5-öst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!