Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy 10/6-os pasi rondának számít?

Egy 10/6-os pasi rondának számít?

Figyelt kérdés
Mondjuk akit az "átlag aljának" neveznek az ronda? Vagy még nem az, de közel áll hozzá?
2016. ápr. 14. 21:25
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
előző, szted hányas?
2016. ápr. 25. 15:25
 22/34 anonim ***** válasza:

Ez a kor velejárója... szóval a nagypapám telekszomszédja semmit nem veszít a "pontjaival" az idő múlásával, de egy nő "30 felett már hervad".

Kérdező, nőben belinkelnél egy 0-ásat meg egy 6-osat?

2016. máj. 4. 12:38
 23/34 A kérdező kommentje:

[link]

számomra Ő 6-os. simán összejönék vele

2016. máj. 4. 12:56
 24/34 A kérdező kommentje:

és ő csúnya: talán 4-es

(aki 0-s az nyilván valami betegséggel küzd)

[link]

2016. máj. 4. 13:01
 25/34 anonim ***** válasza:
Hát látod, minden relatív. Ha neked ez 6-os, én 26-os vagyok, pedig nem vagyok szép.
2016. máj. 4. 14:35
 26/34 anonim ***** válasza:

25-ös, szóval azt mondod, ez a csaj gyakorlatilag ocsmány hozzád képest, pedig te nem vagy szép? Ez azért elég meredek állítás, ha megnézel még néhány képet a hölgyről.

[link]

Tényleg nem egy fantasztikus szépség amúgy, de azért az átlagnál egyértelműen jobb. Én is egy 6-ost mondanék rá, és csak azért nem 7-est, mert nekem egyszerűen nem szimpi, nem az esetem.

2016. máj. 4. 14:49
 27/34 anonim ***** válasza:

Ismerem Ronda Rousey-t, azért mondtam, mert direkt a legocsmányabb, rozaceás, aknemaradványos képet rakta be egy gyönyörű nőről.

Melyikkel mennél az utcán? Amit a kérdező linkelt be, vagy amit te?

2016. máj. 4. 14:59
 28/34 anonim ***** válasza:
De ha neked hatos, akkor egy szinten van a bácsival, akit belinkelt?
2016. máj. 4. 14:59
 29/34 anonim ***** válasza:

"Melyikkel mennél az utcán? Amit a kérdező linkelt be, vagy amit te?"

A két nő ugyanaz a nő. Azt csak nagyon felületes emberek képzelik, hogy kipirulva és megizzadva tényleg csúnyább az ember, mint full sminkben. És ahogy már elmondtam, én egyikkel sem mennék szívesen az utcán.

"De ha neked hatos, akkor egy szinten van a bácsival, akit belinkelt?"

A belinkelt fickóról már kifejtettem, hogy szerintem 3-as/4-es lehet.

2016. máj. 4. 15:10
 30/34 anonim válasza:
Szivesen megnéznék egy képet arról, aki 10/6-ot adna Ronda Rousey-nek. Komolyan ennél már csak azon tudok nagyobbat nevetni, hogy brad pitt "elmegy"! :))
2016. máj. 6. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!