Egy 10/6-os pasi rondának számít?
A képen lévő pasi 10/ 0
A 10/6 az kb. átlagos vagy az fölötti picivel :D
De a szépség relatív.
"De a szépség relatív."
de az ürge mégis nullát kapott tőled ! és még másoktól is, akkor ne mondd, h "relatív"
akkor Brad Pitt jóképűsége is relatív?
"Szerintem a képen a pasi simán vállalható, 10/6."
de mégha nem is, csak 5-ös, de akkor sem 0 pláne nem -10.
" képen látható fickó pedig nem jön be."
tehát nulla?
A pontozásnak eleve csak a korhoz képest van értelme. Ritka hogy fiatal lányok 35 körüli kisgyerekes apukákhoz vonzódnának, akármilyen sármosak is korukhoz képest.
A linkelt pasi arcra átlagos, amennyi látszik a ruházatából az alapján ápolt, normálisan öltözött, nem slampos.
Egyébként vannak korombeli férfiak, akikről ésszel el tudom dönteni hogy átlagosak, de mégsem jönnek be; de a fordítottja is igaz, van aki nagyon bejön annak ellenére hogy tisztában vagyok vele hogy mások számára átlagos.
35N
Hát ha neked 6 pontos, akkor annyi. Más az ízlésünk.
Nekem nulla. Egyszerűen nem jön be.
A haja is foltokban pejhedzik, jobb lenne leborotválva.
Válthatna egy stílusosabb szemüvegkeretre.
Talán akkor 10/2 pontot elérne.
A 6 pontos pasi átlagos, onnantól kezdve egyénfüggő, hogy valakinek tetszik-e. Ha a többség 5-6 pontot ad rá akkor valakinek ronda 0 ponttal, másnak meg 10-ből 10.
A linkelt férfit én nem is pontoznám, fölösleges, sosem kezdenék vele, mert jóval idősebb mint én, nem esik bele a korcsoportomba, jelenleg számomra a 23-30 év közti korosztály a férfi. Azalatt kisfiúk, felette pedig apám horgász haverjai vannak.
14 évesen meg csorgattam a nyálam a 16-18 éves "férfiakra".
Ki ilyet ír az 10/0 az agya.
Anyádat hányasra értékeléd? a ráncos arcát? a löttyedt mellét? ez a kor velejárója...
Butaságról beszélgettek .... mintha 7 évesek között lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!