Milyen szöveget tetováltatnátok magatokra?
"K*rva vagyok
Kilóra megvehetsz!
K*rva világ,
Mit fizetsz?" ;)
AkelA- K*rva vagyok
A filmes/sorozatos ötletek általában tetszenek, de nekem nem lenne olyan, mint a karaktereknek:
- We Shall Not Forget (John Doggett - X-Akták)
- Nathaniel (Brenda - Sírhant művek)
Én simán tetováltatnék, de a fenti példák nem igazi embereken vannak, hanem filmbeli karaktereken, akikhez úgy ahogy, de kötődöm. Nevet biztosan nem tetováltatnék magamra a fentin kívül, mert ki tudja, ki lesz életem szerelme akkor. Anyu-apu nevét szintén nem, mert ezt ők is elleneznék.
Viszont egy számomra fontos, kedves idézetet (könyvből, versből) kalligrafikus írással már annál inkább. De jelenleg ilyenre példát nem tudok mondani.
22/L
Egyszer egy riportban láttam amikor az újságíró mikrofont a cigány orra alá dugva kérdezgette,és a cigány vállára nagy betűkkel ez volt írva
BÜNAÉLET
Így egybe írva...1 hétig ezen röhögtem:)
zeneszöveget a lábfejemre valami csodás betűtípussal, esetleg pár cseresznyefavirággal.
rise against dalszöveget részletet. hirtelen nem tudom melyiket:D
Meine Ehre Heißt Treue!
I Never Forget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!