Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen szöveget tetováltatnáto...

Milyen szöveget tetováltatnátok magatokra?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

"K*rva vagyok

Kilóra megvehetsz!

K*rva világ,

Mit fizetsz?" ;)

AkelA- K*rva vagyok

2010. ápr. 5. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:

A filmes/sorozatos ötletek általában tetszenek, de nekem nem lenne olyan, mint a karaktereknek:

- We Shall Not Forget (John Doggett - X-Akták)

- Nathaniel (Brenda - Sírhant művek)

Én simán tetováltatnék, de a fenti példák nem igazi embereken vannak, hanem filmbeli karaktereken, akikhez úgy ahogy, de kötődöm. Nevet biztosan nem tetováltatnék magamra a fentin kívül, mert ki tudja, ki lesz életem szerelme akkor. Anyu-apu nevét szintén nem, mert ezt ők is elleneznék.

Viszont egy számomra fontos, kedves idézetet (könyvből, versből) kalligrafikus írással már annál inkább. De jelenleg ilyenre példát nem tudok mondani.

22/L

2010. ápr. 5. 14:03
 3/10 Fingkirály ***** válasza:
77%
A fenekedre tetováltasd mondjuk hogy "Ha ezt el tudod olvasni, akkor le tudlak fingani" :)))
2010. ápr. 5. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy riportban láttam amikor az újságíró mikrofont a cigány orra alá dugva kérdezgette,és a cigány vállára nagy betűkkel ez volt írva

BÜNAÉLET

Így egybe írva...1 hétig ezen röhögtem:)

2010. ápr. 5. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
"Semmi sem tökéletes. Légy semmi, légy tökéletes!" (csak nem magyarul :D)
2010. ápr. 6. 12:29
 6/10 anonim válasza:
100%
Én azt hogy:"a neved" és azzal nyomulhatnék hogy:nézd magamra tetováltattam a neved
2010. ápr. 12. 17:31
 7/10 anonim válasza:

zeneszöveget a lábfejemre valami csodás betűtípussal, esetleg pár cseresznyefavirággal.

rise against dalszöveget részletet. hirtelen nem tudom melyiket:D

2010. ápr. 12. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
27%
A tetoválás téged fejez ki! Ha angolul tetováltatsz magadra, mert az neked a menő, akkor szerintem lelkileg szegényes lehetsz, mert nem vagy büszke a gyökereidre és az anyanyelvedre. Ha nincs mihez kötnöd magad, nem tudom hogy állhatsz identitás terén. Ha ilyen ember vagy akkor a tetoválás nem kifejezni fog téged, hanem kipótolni! Legalábbis ezért fogod magadra varratni.
2010. ápr. 12. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Meine Ehre Heißt Treue!

I Never Forget!

2010. júl. 17. 13:37
 10/10 anonim válasza:
'Believe' :)
2010. júl. 28. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!