Magatokra tetováltatnátok a pasitok/csajotok nevének kezdőbetűjét?
Figyelt kérdés
lassan 5 éve vagyunk együtt és beszéltünk erről a dologról. nagyon szeretjük egymást és nem vagyok pesszimista, de bármi előfordulhat...ha szakítok vele, akkor örökre rajtam marad a betű...nem kell a sok hülye okoskodás, csak kíváncsi vagyok mások véleményére...2010. júl. 8. 22:34
1/12 anonim válasza:
Nem...mivel nem lehet tudni,hogy mit hoz a jövő...szóval én biztos nem
2/12 A kérdező kommentje:
hm...igen, én is ezt gondolom...
2010. júl. 8. 22:47
3/12 anonim válasza:
Nem. aztán áthúzogatná az ember és újat varratna. Inkább valami személyeset, ami rá emlékeztet. Teszem azt, ha buldog a beceneve (bocs, ez jutott eszembe) akkor pl egy buldogot.
4/12 A kérdező kommentje:
:D hát szerintem az se sokkal jobb, mint egy betű. jó, valamivel persze jobb, de most tényleg képzeld el az egész helyzetet egy bulldoggal :D
2010. júl. 8. 22:48
5/12 anonim válasza:
Nem, mert undorodom a tetoválási eljárás folyamatától. Kiráz a hideg.
6/12 anonim válasza:
Nem.
Ha meg szakítunk, akkor meg égettetem ki a bőrömből vagyonokért.....Nem hiányzik az nekem.
7/12 A kérdező kommentje:
okok, köszi :)
2010. júl. 8. 23:03
8/12 anonim válasza:
én nem tetováltatnék semmit, semmi pénzért. főleg nem a szerelmem nevének kezdőbetűjét, mert semmi sem tart örökké. oké, ti valószínűleg 5 év után, nem fogtok csak úgy szétmenni, de mégis...sosem lehet tudni. egyetértek veled!
9/12 anonim válasza:
hát én azért lehet hogy belemennék.
de csak azért, mert örökké szeretni fogom. ő volt az első szerelmem, soha sem felejtem el.
egyetlen oka, hogy nem teszem: valószínűleg jelenlegi és esetleges későbbi páromnak nem nagyon tetszene, még akkor sem ha tudja, hogy régen vége.
csak egy emlék. egy szép emlék. :)
10/12 A kérdező kommentje:
mi 5. éve vagyunk együtt, semmi porblémánk nincen egymással. nagyon szeretem, tudtommal ő is nagyon szeret engem, jól elvagyunk. közös csakádról meg házról beszélgetünk sokszor, szóval jók vagyunk :D de mégis bennem van az, hogy "mi lesz, ha..." ezért necces az egész dolog.
2010. júl. 8. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!