Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem nő a mellem?

Miért nem nő a mellem?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 158 cm, 42 kg, a mellem kb. 4 éve már elkezdett nőni, de mintha megállt volna... még nem jött meg de már hamarosan megfog szerintem (19 honapja van fehérfolyásom). A mellem nem éri el a 70A-s kosarat sem!! (mellalatti: 63, mell: 73) és nagyon zavar hogy ilyen kicsi. Az osztályomban már mindenkinek megjött és rendes melltartót is hordanak!!miért ne nem nő nekem?

2016. márc. 30. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Mert te így vagy gyönyörű. ^^
2016. márc. 30. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Egyrészt alacsony, vékony vagy amihez kis mell az arányos, szóval örülj ha nincs nagy, kevésbé nézne jól ki mert aránytalan lenne hozzád.

És a mell leginkább azután kezd fejlődni hogy normálisan menstruálsz. De van akinek nem lesz nagy sose... főleg a vékonyakra jellemző. De semmi gond ezzel, ez csak egy testrész, semmi extra. Mindegy mekkora.

2016. márc. 30. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg te későn érő típus vagy. Mindenkinek a saját belső óráját követi a teste, a menstruációt mindig a hormonok szabályozzák. A menstruáció általában 12-13 éves korban kezdődik (Magyaroroszágon az átlag 12,5 éves kor) de ennél hamarabb vagy később is bekövetkezhet. 18 éves kor után már rendellenesnek számít, ha nem jött meg az első menstruáció. Ilyenkor orvoshoz kell fordulni.

Fontos elmondani, hogy nem attól lesz szép valaki, hogy mekkora a melle. Lehet valaki szép kis és nagy mellekkel is. Egy csomó más tényező közrejátszik abban, hogy kit látunk szépnek. Neked még bőven van időd arra, hogy növekedésnek induljon, de lehetséges, hogy a végleges mérete, akkor sem lesz nagyobb mint B kosár. Ez sem tragédia, egy csomó előnye van.

Később több dolog miatt is változni fog a mérete, formája pl. hormontartalmú fogamzásgátló, vagy terhesség, szoptatás majd az idő és a gravitácó vasfoga...

2016. márc. 30. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :D

nem akarok nagy melleket, de azért jo lenne egy kicsit nagyobb :D

és amugy szerintetek mikor fog megjönni, mert anya már folyton az orvossal nyaggat hogy lehet el kéne menni...és már én is félek hogy soha nem fog megjonni :O :(

2016. márc. 30. 14:54
 5/5 anonim válasza:
Csak türelmesnek kell lenni. Barátnőmnek 16 évesen jött meg, és van egy másik barátnőm aki 15 éves és neki se jött meg. Nyugi tuti me fog jönni:)
2016. márc. 31. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!