Mit csináljak hogy nagyobb legyen a mellem? 21 éves vagyok és még mindig akkora, mint 13 évesen!
Hidd el, nem mindenkinek a nagy mellek jönnek be. Söt...
Szóval szerintem feleslegesen aggódsz. :)
"Hidd el, nem mindenkinek a nagy mellek jönnek be. Söt...
Szóval szerintem feleslegesen aggódsz. :)"
Ezzel sokra megy, ha aki neki bejön, annak pont a nagy mellek tetszenek.
Kérdező alkati kérdés, vagy megnő, vagy nem. Tenni semmit nem lehet, max. elmégy és megműtteted.
Ha hízol, lehet nagyobb, de ez kockázatos, mert lehet más is rondán nagyobb lesz. Ismerek lányokat, akik szerencsések, mert nagyon arányosan híznak, de van akinek meg akkora bele lesz, mint az állat és a melle fel sem tűnik mellette. Persze elve nem ártana tudni, hogy mekkora vagy, mert ha mondjuk 170 centihez vagy 45 kiló akkor nem csoda, ha nincs melled.
Szerintem egy nőnek egész életébe nő és kisebbedik, formálódik a melle. Pl hízásnál nőhet, fogyásnál csökkenhet, persze ezek nem szabályszerűek, függ alkattól is, terhességnél is nő, és maradhat utána nagy (nem feltétlenül lógós), elvégre zsírszövetekből épül fel, amik nem állandósulnak.
Én pl már 2 éve nem híztam és nem fogytam, de érzem hogy formálódott a mellem, viszont van olyan hét hogy úgy érzem mintha össze ment volna, van hogy keményebb lesz, van h nagyobb. 20 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!