Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A narancsbőr elleni tekercselé...

A narancsbőr elleni tekercselés hogyan működik? Próbálta már valaki?

Figyelt kérdés

2016. márc. 28. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Attól függ milyet használsz.Én egy aloe vera alapút próbáltam és az be is vált.Zuhanyzás, toner krémmel bekenés, testfóliával betekercselés aztán legalább egy óra pihi, közben sok folyadékfogyasztás (praktikus fahéj, aloe virág bimbó és egyéb gyógynövény alapú tea, ami még rásegít a folyamatra), majd a fólia leszedése és a kondícionáló krém használata. Már egy óra múlva centik mehetnek le és a bőr tapintásán is érzik a hatása.A kondicionáló krém meg tovább dolgozik.Persze megvan az is, hogy kinek, illetve mikor nem szabad használni. Erről van egy jó előadás is.Sok sikert!
2016. márc. 29. 07:55
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2016. márc. 29. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szívesen, Ha érdekel az előadás, akkor el tudom küldeni emailben. Itt sajnos nem megy át.
2016. márc. 29. 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi, akkor küldhetek mail címet privátban?
2016. márc. 30. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Természetesen.Írd meg privátban.
2016. márc. 30. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Bocsi, hogy belekontárkodok, de toner krémre és kondicionáló krémre tudtok nekem márkát mondani, ami bevált? :) Köszi
2016. ápr. 28. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem kontárkodtál bele semmibe.Ha gondolod Neked is szívesen elküldöm emailben az infókat.
2016. ápr. 28. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!