Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ne használjam többé ezt a...

Ne használjam többé ezt a narancsbőrre való masszírozót?

Figyelt kérdés
Elkeztem használni a ezt a fajta narancsbőr eltüntető kis maszírozó gödröcskés valamit.Hátha jobb lesz!!De kicsit megvagyok ilyedve,hogy használat után fáj piros lesz a bőröm(jó mondjuk a surlódástól pirul ki)no de már zölt foltok is megjelentek rajtan nagy valószínűséggel a maszírozó által.Ez azt jelenti hogy hat?Vagy h hagyjam abba csak rosszabb lesz?Használ valaki ilyen?Neki milyen volt?(egyebkent zuhanyzas kozben szoktam hasznalni kicsit betusfurdozom a testem ugy konyebben csuszik nem ,,tépi" annyira borom)

2015. nov. 19. 23:00
 1/1 szilvijoe válasza:
Sztem annyira szeretnél ettől a jelenségtől megszabadulni, hogy erősebben nyomod, ezért van a véraláfutás. De hidd el, nem fog használni, ez a cucc. Ha leírod pontosan milyen a bőröd, mit tapasztalsz, és hol, akkor privát....
2015. nov. 20. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!