Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavar egy...

Fiúk! Titeket zavar egy lányon a ilyen szépséghibája van?

Figyelt kérdés

160cm vagyok 56kg

Mindig egészségrsen éltem és nemtudom mi lehet a gond. Narancsbőröm és striám van. A stria nekem a gyors növéstől alakult ki (belső comrészen) a combom hatso reszenel es a fenekemen pedig narancsbőr van. ne úgy képzeljétek el ,hogy tele van csak a fenekemen pl van ket kicsit nagyobb "melyedes" a combomon pedig néhol kicsit látszik. A feneket egy nagyobb de kerek fenékkel képzeljétek. Azért is félek mert nemsokára már ott leszek ,hogy megismerek egy srácot akivel meg lesz az első..és mi lesz ha ez őt taszítja?

16/L

kort kérlek írjatok :)

2016. jan. 5. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:

ugyan nem fiú vagyok, de szerintem ha egy pasinak szexre van lehetősége, pont nem az ilyennel fog törődni.

ha meg annyira zavar,akkor legyen félhomály.

2016. jan. 5. 19:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavarna még egyéjszakás kalandnál sem, hosszútávú kapcsolatnál meg főleg. :)

21/f

2016. jan. 5. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!