Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tekercselés, de hogyan?...

Tekercselés, de hogyan? (narancsbőr)

Figyelt kérdés

Narancsbőr gondjaim vannak.

Gondoltam a tekercselésre de nem tudom hogyan kéne nekiállnom, mit kéne csinálnom? Házilag szeretném megoldani. Gondoltam veszek egy narancsbőr elleni krémet (Eveline Cosmetics)-et ajánlották, bekenem a bőröm, és rátekercselek átlátszó fóliát.Aztán fel a nadrágot és elmegyek benne futni.

Víz, diéta, mozgás kombinációt betartom, de ez mellett szeretnék még egy extra löketet adni a dolognak. Így "szakszerű" lenne a tekercselés? Vagy hogyan kell is ezt?

22/l

2012. márc. 14. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Csörögni fogsz benne, abba nem lehet futni.. meg le is fog csúszni. Inkább otthon guggolássz benne.

Ha viszont futás előtt vagy után használod a kencét, az is jót tehet vele, de befóliázva sehova ne menj! :)

2012. márc. 14. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyébként a tekercseléssel csak vizet vesztesz. Ami jót tesz a narancsbőrnek(manuálisan) az a narancsbőr masszázs.
2012. márc. 14. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
A testtekercselés azért jó,mert hő képződik alatta és a zsírsejteket könyebben megbontja ezáltal könyebben is távozik a szervezetből.Én is inkább azt mondom csak otthon,ne menj benne futni.
2012. márc. 15. 06:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges a fóliában futni, mivel vizet veszítesz közben, és pont a futásnál inkább hidratálásra van szükséged, főleg így a jobb idő beálltával. Ez így direkt egészségtelen.

Ha mégsem ragaszkodsz a házilagos megoldáshoz, keress meg, tudok segíteni.

2012. márc. 15. 07:50
 5/5 anonim válasza:

Én így voltam futni a héten először próbáltam ki..

hát.. folyton lecsúszott és igazgathattam meg vicces hangja volt.. ezért már megérte.. de ha ez valóban nem egészséges akkor lehet én is felhagyok vele..

Tehát ezek szerint csak bekenem magam betekercselem (ennek van valami különleges technikája?) és itthon ülök??

2012. jún. 11. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!