Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Followannáró...

Mi a véleményetek Followannáról, Ehsstyről és Emci Beautyról?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek jó videósok-e

2016. márc. 24. 17:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
94%

#10-es

Örülök hogy valaki igy látja meg rajtam kívül (emci beauty)

Én egyszer unatkoztam és láttam h új videot tett fel hát gondoltam megnézem. Kb.2 percig néztem és haul videonak indult de abba a 2 percbe a macskajarol dumalt h épp alszik vagy nemtom, mindegy... Oda irtam a vidi alá h miert dumal a macskájárol?! Azt a választ kaptam h sokakat érdekel a cicája es h ha nem tetszik akkor nem kell nézni 😶 mondom Okee....

Nagyon irritalo azt hiszi h 20 éves es uyg sminkel meg oltozkodik 😒

2016. jún. 25. 16:33
 12/12 anonim ***** válasza:
67%
Emci Beauty nagyon el van varázsolva...nem tudon kinek érzi magát 12 évesen nem tudom mit sminkel.Még melle sehol nem volt mikor már sminkelte magát nagyba.Pár videóját láttam de ha megnézzük csak menőzik folyton...minden videóban van valami mondjuk hogy neki Apple laptopja van ,Apple tabletje meg ilyen drága smink meg olyan drága cipő..Komolyan mintha másnak nem telne rá úgy csinál😂😂Nagyon utálom.Ehhstyt nagyon szeretem ő legalább tudja mit csinál sokat tanultam tőle.Followanna régen vicces volt vagy csak én voltam hülyébb mert nevettem a videóin most már inkább unalmas./őszinte válasz/
2016. júl. 29. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!