Mi a véleményetek hosszan Followannáról és Móni szépségvilágáról? Melyik a jobb? 😊
Mindkettő idegesítő.
Elég volt egyszer kattintani, máris berakta nekem ajánlottba. Nagyon örültem neki...
Mindkettő gáz, de akkor már inkább Anna.
Móni unszimpatikus. Eleve nagyképű, sokat képzel magáról, és az sem volt szimpatikus, amikor kiírta, hogy őt aztán nem érdekli, ki mit gondol, a lényeg, hogy nézzék, mert abból van pénze. (Azóta már ezt a kommentjét törölte.)
De ettől függetlenül sem szimpi. Olyan, mint aki kényszerből csinálja, hiányzik belőle mindennemű lelkesedés. Na meg: ő beszél szépségvilágról, amikor igénytelen a testére? Nem az a gáz, hogy duci, de semmi stílusa nincs. Technikailag mondjuk jól sminkel, de nem túl ízlésesen.
Móni engem mocskosul idegesít. Ízléstelenül, gusztustalanul sminkel. Technikailag tud, mert látszik rajta hogy ügyes, de semmi ízlése. A mások és én, vagy valami ilyesmi című videósorozatával ki tud kergetni a világból.
Anna is elég idegesítő sokszor, de van ízlése, szépen sminkel, őt szoktam nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!