Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Emci Beauty-...

Mi a véleményetek Emci Beauty-ról? Tényleg minden érdekelne róla, negatívum, pozitívum.

Figyelt kérdés

2016. okt. 26. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Lehet ő akármilyen kedves én el is hiszem meg tehetséges de azt gondolom egy 13 éves lánynak nem kéne olyan felnőttes sokszor kivágott ruhákban járni nem kéne festenie magát meg nem kéne elhinne magát annyira.De mondom ezt én úgy hogy nem ismerem konkrétan pár videóját láttam de borzalom...a videóban(videókban) egyébként végig menőzött a cuccaival hiába úgy van beállítva mintha esze ágában sem lenne menőzni a drága laptopjával/tabletjével/telefonjával és egyéb drága cuccaival.Nem irigylem tőle de azt gondolom hogy ezért fölösleges videózni drága cuccokat bárhol lehet nézni.Nem szimpi a csaj.Nagy nulla. 16/L
2016. okt. 26. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

14-15 éves már,nem 13,ha jól tudom.:)

15 évesen szerintem nem baj ha festi magát ,mivel suliba gondolom nem sminkel túl erősen.

Szerintem nagyon kedves,életvidám

2017. febr. 19. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:
28%
Inkább ne kérdezgess magadról ilyeneket, csak még jobban lecsúszol.
2017. febr. 19. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!