Mi a véleményetek Followannáról, Ehsstyről és Emci Beautyról?
Ehhstyt:
idegesítő, pszichopata. Valamilyen lelki sérült lehet, mert vihog, mint egy nem is tudom én mi. Igazából nem is blogger, hanem a PinkP felhajtója.
A Fllowanna és Emci annyira nem mozgat, de inkább ők, mint az Ehhsty.
Akitől még falra mászok a fennhéjázó stílusa miatt az a GLAMIFY. Ilyen beképzelt (a semmire) nagy arcot már rég hallottam. 6x elmondja, hogy a PinkP-tól vásárolt - ki nem sz rja le honnan van. Bárhol meg lehet kapni azokat, nemcsak ott. Meg amikor elkezd ódákat beszélni a bazári Baleáról, na még attól ki tudok bukni.
Amin borultam: "nekem soha nem olvad le a festék az arcomról" .... "biztos jól beszívódik, bár még nem próbáltam" - na ez aztán a nagyon hiteles blogger. Inkább amatőr online naplót vezet és reklámozza a Pandát. Ez is egy utolsó reklámember!
#8, igen, Eszti tényleg lelki sérült, súlyos depresszióval kűzd, szóval ne ítélj elhamarkodottan.
Rákerestem Emci Beuty-ra, eléggé elkényeztetettnek tűnik, meg kicsit fura, hogy egy 14 éves akarja osztani az észt sminkelés terén. Ráadásul én a szülei helyében nem hagynám, hogy ilyen fiatalon youtube celebeskedjen. Amúgy baromi idegesítő, hogy minden második szava az, hogy "imádom", meg "ez a kedvencem". De legalább mostmár tudom, kit parodizált Dancsó a haul videós paródiájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!