Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a magasságom. Van...

Gyűlölöm a magasságom. Van valaki még így ezzel?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és 185 cm magas. És ha ez nem lenne még elég, még széles is vagyok. Nem kövér, csak vastag csontozatú, nagydarab. Nagyon el vagyok keseredve emiatt, ráadásul nem is tudom kitől örökölhettem, mert a családomban mindenki más normális magasságú. Apukámnál is fél fejjel magasabb vagyok, hát még a csinos kis 160 cm-es nővérem mellett. Ha együtt megyünk valahová, úgy érzem magam mellette mintha a testőre lennék. Az osztályban is én vagyok a legmagasabb, még a fiúk között is. Olyan vagyok, mint egy bivaly, nem is érzem magam nőnek egyáltalán. És még lehet nőni is fogok... Mit csináljak? Hogy lehet ezt elfogadni?
2016. márc. 22. 07:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Neha en is szeretnek magasabb lenni hogy szep hosszu labaim legyenek
2016. márc. 23. 12:46
 12/13 anonim ***** válasza:
taylor swift is akkora mint egy daru, még is magassarkút hord, és sokan őt tartják igazán nőnek... szóval fel a fejjel, sok pasinak ez az ideálja.
2016. márc. 23. 21:25
 13/13 A kérdező kommentje:
De Taylor Swift legalább vékony és törékeny, én sajnos még az sem vagyok. Egyébként mindenkinek üzenem, aki magasabb szeretne lenni, hogy higgyétek el, nem akartok ilyen magasak lenni! Nagyon kínos tud lenni, ha tizenéves lányként felnőtt férfiak fölé tornyosulsz. A randizásról ne is beszéljünk... De aki mégis magasabb szeretne lenni, annak szívesen átadok pár centit! :)
2016. márc. 23. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!